Eladóvá vált egy CSENDES ASZFALTOS utcában lévő nyaraló, melyben található egy NAPPALI + 3 HÁLÓ. A ház téglából 30 cm -es téglából épült épült a 80-as években, azóta egy család tulajdonában van. KÉNYELMES ELOSZTÁSA lehetővé teszi a TÖBB FŐS NYARALÁST.

A lakótér 2 szinten lett kialakítva. A földszinten található: nappali, konyha, előszoba, fürdőszoba+wc. A nappaliból, KÖZVETLENÜL NYÍLIK EGY NAGY TERASZ, melynek mérete alkalmas nagyobb társaságok befogadására. A nappaliból egy lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol 2 fél szoba és egy egész szoba található. Ezenkívül az emeleten is található egy fürdőszoba + wc. Egyszerre kényelmesen 6 felnőtt + 2 gyerek tud elhelyezkedni, nyaralni. A KERT SZÉPEN KARBANTARTOTT, dús növényzetű. A kert hátsó végében található egy téglából épült MELLÉKÉPÜLET, mely alkalmas TÁROLÓNAK, esetleg átalakítható GARÁZSNAK, vagy igény szerint lebontható. Mérete: 20 nm.

A nyaraló házban víz, villany bevezetve, a gáz az utcában.

Ikerház lévén, KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMMAL rendelkezik, önálló tulajdonú, SAJÁT VÍZ ÉS VILLANYÓRÁVAL.

A HÁZBAN LÉVŐ TELJES BÚTORZAT, BERENDEZÉS AZ ÁRBAN BENNE VAN.

A parkolás megoldható a ház előtti füves területen, ill. AUTÓBEÁLLÓ VAN A KERTBEN, 2 AUTÓ SZÁMÁRA VAN HELY. A házban felújítás nem történt, statikailag, teljesen jó állapotú. Esztétikailag, igény szerint FELÚJÍTANDÓ. Felújítás mellett döntő vevők igényeit, ráfordítását, TERMÉSZETESEN FIGYELEMBE TUDJUK VENNI AZ ÁRNÁL. Ha valaki nem szeretné modernizálni, így is AZONNAL KIADHATÓ, berendezve, JÓ ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN. NEM FŐÚT MELLETT, de mégis közel a parthoz központhoz! KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN TALÁLHATÓ.

Szerződéskötéstől számítva 1 hónapon belül birtokba vehető! AZ ÁR TÁRGYALÓKÉPES!

Megtekinteni bármikor lehet, előre egyeztetve, hétvégén is!

Ár: 69.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

valeria.eros@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 415 3883