Eladó BALATONLELLEI PANZIÓ!

Már bevezetett, évek óta működő PANZIÓ vált eladóvá Balatonlellén, VÍZPARTHOZ KÖZELI, frekventált utcában.

Az 1000 m2-es épület 1619 m2-es telken helyezkedik el.

A panzió JELENLEG IS ÜZEMEL, sok visszatérő vendéggel.

Az épület földszintjén recepció, 3 szoba, fürdőszobával, és egy tágas, több helyiségből álló, rendezvényteremmel és bárpulttal rendelkező, nagy méretű étterem található.

Saját, KORSZERŰEN FELSZERELT melegkonyhája szolgálja ki az éttermet, mely nemcsak a panzió vendégeit látja vendégül, hanem KÜLÖNÁLLÓ ÉTTEREMKÉNT IS üzemel függetlenül a panziótól, naponta, teljes nyitvatartással.
Az étteremben menüs rendszerű, valamint a la carte étkezésre is van lehetőség, így a panzió vendégein kívül, külön az étteremnek is kialakult vendégköre van.
A panzió udvarán KÜLSŐ BÁR és GRILLTERASZ is található, külön a kerítés mentén utcára is nyíló bódékkal kibővítve, streetfood ételekkel. A széles ételkínálatból mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
A vevő igénye esetén a melegkonyhát jelenleg üzemeltető készen áll arra, hogy továbbra is vállalja az étterem vezetését, ez előnyös lehet a vevő számára, mivel az üzemeltető már rendelkezik tapasztalattal és kialakult vendégkörrel, így az étterem működése zavartalanul folytatódhatna.

Az épület felső 3 szintjén 21 különböző méretű szoba lett kialakítva, saját fürdőszobákkal.
A szobák különbözőek, nagyobb LAKOSZTÁLYOK is találhatóak, néhány tágas erkéllyel is rendelkezik, gyönyörű panorámával a környékre.

A panzió udvarán saját parkoló is ki lett alakítva a vendégek számára.

Az ingatlan az elmúlt években FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT, műanyag, háromrétegű külső nyílászárók lettek beépítve, valamint új víz -és villanyvezetékek (3 fázisú áram is).

A teljes épület 10 cm-es dryvit szigeteléssel lett ellátva. Fel lettek újítva a fürdőszobák, változatosan, néhányban épített zuhannyal, máshol zuhanykabinnal, a nagyobb lakosztályokban pedig kádak lettek kialakítva.
A ház fűtése többféle módon lehetséges, egy központi gázkazánnal, radiátorokkal és padlófűtéssel, valamint infrapanelekkel és hűtő-fűtő klímával.

Balatonlelle a déli part egyik legkedveltebb TURISZTIKAI célpontja, hajó- és vitorláskikötő, homokos strand, kulturális rendezvények várják a kikapcsolódni vágyókat, így folyamatos kereslet van a szálláshelyek iránt.

Az ingatlan autóval az M7 autópályán keresztül könnyen elérhető, de tömegközlekedés szempontjából is kiváló vonattal, autóbusszal is egyaránt jól megközelíthető.

További részletekkel, személyes megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal.

Ár: 399.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

monika.gulyas@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 936 2785