Újépítésű gyönyörű panorámás, egyedi ikerház eladó Biatorbágyon, csendes utcában, tömegközlekedéshez közel.

Telek TÖBB MINT 500m2. Ingatlan 150 m2.

Biatorbágyon nem lakóparki részen, csendes zsákutcában eladó ez az ikerházi lakás, melyhez több autóbeállási lehetőség is tartozik, valamint dupla garázs is építhető a saját telekre, ha valaki garázst szeretne és nem csak autóbeállót.

Látványos nappali látszó fa gerenda szerkezettel, belmagasság majdnem 6 méter. A nappali felett még létrehozható plusz szoba, vagy galéria. A nappali-konyha-étkező együttes 46,43 m2, hozzá kapcsolódó panorámás terasszal, kertkapcsolattal. A Földszinten található még egy szoba, fürdőszoba, gépészeti helyiség. Az emeleten további 2 hálószoba és egy fürdőszoba. Ezen felül van lehetőség még egy vagy 2 nagyobb szoba kialakítására.

Műszakilag modern gépészet, “H” tarifás hőszivattyús házak (hűtés-fűtés), vízlágyító berendezés van, 3 rétegű nyílászárók, 16 cm Austrotherm hőszigetelés a falakon, 30 cm Rockwool Deltarock hőszigetelés a tetőtérben.
Az ingatlanok majdnem 100% készültségben vannak, így gyorsan birtokba vehetőek.

Jogilag 1/1-es, tehermentes lakások. Társasházi Alapító Okirat folyamatban van, valamint a használatba vételi engedély is.

Az ingatlan egy része vasbeton falazat és pillérek, a tartószerkezet, födém egy része szintén vasbeton. Falak másik része ipari fagerendás, valamint a látható fagerenda szerkezet. KVH és BSH ipari gerendák Ausztriából, első osztályú minőségben. Részletes tájékoztatás a helyszínen. “B”energetikai tanúsítványa van az ingatlanoknak, napelem megvalósítható, azzal “A” energia osztályba sorolható.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni a házat, hívjon bizalommal.

Ár: 129.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035