Biatorbágy Panorámás Ikerház

Több mint 500 m2 telek

Ingatlan nettó 189 m2 + teraszok 

Biatorbágyon nem lakóparki részen, csendes zsákutcában eladó PANORÁMÁS IKERHÁZAK rendkívül jó áron
A lakások közül  van olyan amelyikhez garázs, és van olyan amelyikhez autóbeálló tartozik. 
 
A nappali feletti rész beépítése van még hátra, melyben a vevő döntése szerinti m2 kerül még befejezésre. Ezt a vételár tartalmazza.
 
A nappal-konyha-étkező együttes 46,43 m2, hozzá kapcsolódó panorámás terasszal, kertkapcsolattal. Tájolása D-NY. Fürdőszoba a földszinten és az emeleten is található. Több nagyméretű hálószoba van (tervek szerint 4 nagy hálószoba).
 
Műszakilag modern gépészet, “H” tarifás hőszivattyús házak (hűtés-fűtés), vízlágyító berendezés van, 3 rétegű nyílászárók, 14 cm Austrotherm hőszigetelés a falakon, 30 cm Rockwool Deltarock hőszigetelés a tetőtérben. 
Az ingatlanok majdnem 100% készültségben vannak, így gyorsan birtokba vehetőek. 
 
Riasztó, kamera rendszer, elektromos redőny előkészítés.
 
Jogilag 1/1-es, tehermentes lakások. Társasházi Alapító Okirat folyamatban van, valamint a használatba vételi engedély is. Földhivatali eljárás Áprilisra várható. 
 
Az ingatlan egy része vasbeton falazat és pillérek, a tartószerkezet, födém egy része szintén vasbeton. Falak másik része ipari fagerendás, valamint a látható fagerenda szerkezet. KVH és BSH ipari gerendák Ausztriából, első osztályú minőségben. Részletes tájékoztatás a helyszínen. “B”energetikai tanúsítványa van az ingatlanoknak, napelem megvalósítható, azzal “A” energia osztályba sorolható.
 
Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlanokat, hívjon bizalommal.

Ár: 149.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035