Biatorbágyon eladó egy 2020-as használatba vételi engedéllyel rendelkző, most befejezett önálló MODERN MINIMÁL családi ház, NAGY TELEKKEL. 

Az ingatlan tágas, 1775 m2 D-NY-i tájolású telken fekszik. 

VÉGRE EGY NAGY TELEK , IZGALMAS LEHETŐSÉGEKKEL, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. A Modern minimalista családi ház gépészete a legmodernebb HŐSZIVATTYÚS PADLÓ-MENNYEZET FŰTÉS ÉS MENNYEZET HŰTÉS. A friss levegőről egy HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ rendszer gondoskodik. Az egyedileg gyártott fa nyílászárók 3 rétegűek, a beltéri hideg-meleg burkolatok minőségiek. A földszinten egy tágas dupla garázs-gépészeti helyiség, nagy nappali-konyha-étkező 50 m2 fedett terasz kapcsolattal, egy szülői hálószoba-fürdőszoba-gardrób rész, külön mosdó és mosókonyha helyezkedik el, az emeleten pedig további 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, valamint egy gyermek nappali tér. 

AZ 50 M2 FEDETT TERASZON FELÜLVILÁGÍTÓK BIZTOSÍTANAK TERMÉSZETES FÉNYT. NAGYON LÁTVÁNYOS ELEM, NAGY TÉR, AKÁR KÜLTÉRI NAPPALIT IS BERENDEZHETÜNK TV-VEL, GRILLEZŐVEL. Ennek a burkolása még folyamatban van. 

További extrák: a házban kívül-belül energiatakarékos LED világítás lett kiépítve, napkollektor előkészítés a tetőn, minden szobában motors aluminium redőnyök, szobánként szabályozható fűtés és hűtés, 100m2 tetőterasz is kialaktható, ez elő van készítve. 

Garázs nélküli nettó alapterület 230m2, fedett terasz 50%-val, mely 25 m2. 

A dupla garázs 40 m2.  

Ár: 189.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035