TÓPARK Kőris utcában eladó 1. emeleti, nettó 73 m2 alapterületű, NAGY NAPPALI + 1 HÁLÓSZOBÁS KOMPLETTEN BERENDEZETT lakás, saját tárolóval és garázsbeállóval együtt.

A tároló ára 2,5 M Ft, az autóbeálló 4 M Ft, melyeket kötelező megvásárolni. A mélygarázsban a lifthez és a tárolóhoz ez a legközelebbi, illetve legnagyobb beálló.

A lakás ÚJSZERŰ állapotban van, a VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI MINDEN, amit a videóban lát. TELJES BÚTORZAT, prémium kategóriás Gorenje háztartási gépek, pl pirolitikus sűtő, modern konyha, árnyékolás, dizájn elemek, falburkolatok, POLCRENDSZER, és MODERN OKOSTELEVÍZIÓK egy 65”-es a hálószobában és egy 75”-es Samsung QLED a nappaliban, fali konzolon, kábelek esztétikusan elvezetve. A fürdőszobában és wc-ben olasz bútorok, német szaniterek, a lakásban a mindenhol EGLO fény és színhőmérséklet szabályzós ledes világátás. IKEA fali szekrények is elhelyezésre kerültek két helyen, egy kisebb „home office” leválasztásával a nappali egyik részéből.

EGYSZERŰ és KÉNYELMES megoldások a lakásban mindenütt, csak a személyes holmiját kell magával hoznia, nem kell szakembereket keresnie, illetve hónapokat várnia a berendezések szállítására, minden készen van. Közel 8 millió forintot költött a tulajdonos a berendezésekre, ezért az ingatlan vételára rendkívül kedvező, gyakorlatilag egy teljesen üres lakás áráért most megvásárolható (ez az akciós ár, kizárólag nyár végéig érvényes és a tároló, illetve a mélygarázs beálló együttes megvétele esetére értendő).

Az ingatlan a legjobb minőségű 3 RÉTEGŰ INTERNORM nyílászáróknak köszönhetően teljesen zajmentes otthon. A legmodernebb és gazdaságos HŐSZIVATTYÚS MENNYEZET HŰTŐ-FŰTŐ rendszerrel rendelkezik, D-Nyi tájolású. A közös költség is rendkívül kedvező, a szokásos dolgokon kívül tartalmazza a tároló közös költséget, valamint a fűtés díját. A lakópark 24 órás PORTASZOLGÁLATTAL működik. A tópark beruházásban 2018 második felétől,
folyamatosan adják át a lakásokat. Egyedi építészeti megoldásain túl multifunkcionális jellegű város a „városban”.

A komplexumban mindenféle szolgáltatás megtalálható, az itt élők kényelmét maximálisan kiszolgálva. Étterem, kávézó, kozmetika, önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde, alternatív iskola, irodák, sportolási lehetőségek. A Törökbálinti tó melletti parti sétány körben futópályával, valamint a közeli Budapest-Balaton kerékpárút számtalan rekreációs lehetőséget nyújt az itt élők számára.

Tömegközlekedés kiváló, busszal a 4-es metró Kelenföld csupán 15 perc. M1, M0 és M7 autópályák 1-2 percen belül elérhetőek.

Nézze meg az ingatlanról készült VIDEÓNKAT és ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni a lakást, hívjon bizalommal.

Ár: 73.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035