Biatorbágy Panorámás Ikerház

Telek 500m2

Ingatlan nettó 150 m2 + teraszok 

Biatorbágyon nem lakóparki részen, csendes zsákutcában eladó 2 db ikerház 3 db lakása. A lakások közül 2 lakáshoz tartozik egy-egy 33 m2-es garázs.
Látványos nappali látszó fa gerenda szerkezettel, belmagasság majdnem 6 méter. A nappali felett még létrehozható plusz szoba, vagy galéria. A nappal-konyha-étkező együttes 46,43 m2, hozzá kapcsolódó panorámás terasszal, kertkapcsolattal. Tájolása D-NY. Fürdőszoba a földszinten és az emeleten is található. Hálószobák 13 és 19 m2. A galérián kényelmes 20 m2-es szoba alakítható ki, ha valakinek 3 hálószoba szükséges, ezt a kivitelező vállalja.
 
Műszakilag modern gépészet, “H” tarifás hőszivattyús házak (hűtés-fűtés), vízlágyító berendezés van, 3 rétegű nyílászárók, 14 cm Austrotherm hőszigetelés a falakon, 30 cm Rockwool Deltarock hőszigetelés a tetőtérben. 
Az ingatlanok majdnem 100% készültségben vannak, így gyorsan birtokba vehetőek. 
 
Jogilag 1/1-es, tehermentes lakások. Társasházi Alapító Okirat folyamatban van, valamint a használatba vételi engedély is. Földhivatali eljárás Áprilisra várható. 
 
Az ingatlan egy része vasbeton falazat és pillérek, a tartószerkezet, födém egy része szintén vasbeton. Falak másik része ipari fagerendás, valamint a látható fagerenda szerkezet. KVH és BSH ipari gerendák Ausztriából, első osztályú minőségben. Részletes tájékoztatás a helyszínen. “B”energetikai tanúsítványa van az ingatlanoknak, napelem megvalósítható, azzal “A” energia osztályba sorolható.
 
Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlanokat, hívjon bizalommal.
 

Ár: 148.950.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035