Keressük új tulajdonosát, ennek a rendkívül impozáns, MEDITERRÁN STÍLUSÚ, HORVÁT TENGERPARTI HANGULATOT idéző, TERMÉSZETKÖZELI ingatlannak.

Nagy gonddal, minőségi anyagokból építette saját részre a tulajdonos, 2010-ben. AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, egyenesen a SZÉP HÁZAK MAGAZINBÓL.
A 3 szintes épületben, mely 256 nm ALAPTERÜLETTEL rendelkezik, KÉT KÜLÖN LAKRÉSZT alakítottak ki. Az egyik LAKRÉSZ 143 NM a másik KÜLÖN BEJÁRATTAL 80 NM.

A tágas terek rengeteg lehetőséget rejtenek, igénytől függően, a 3m -es belmagasság a tágasság érzését még fokozza.
A család kényelméről a két állásos elektromos kapuval rendelkező GARÁZS gondoskodik, ami 60 nm. Rendkívül előnyös, hogy zsákutcában helyezkedik el, így ÁTMENŐ FORGALOM NINCS.

A KERTI SÜTÖGETŐ, kosárlabda palánk, LOVAGLÁSI LEHETŐSÉG, mind családi programokhoz, baráti összejövetelekhez ideális teret nyújtanak.
A kertet a 957 nm-es telken úgy alakították ki, hogy az teljesen INTIM, PRIVÁT nyugodt pihenést biztosítson. Gyönyörű növényeket, 3 MÉTERES MAGNÓLIÁKAT ültettek, ezek szintén a MEDITERRÁN HANGULATOT idézik.
Mindezekhez társul még a PANORÁMA, amit már a FESZÍTETT VÍZTÜKRŰ 9 MÉTERES MEDENCE széléről is csodálhatunk, és a teraszon ülve gyönyörködhetünk a naplementében.

A DÉLI TÁJOLÁSÚ épületet, hatalmas üvegfelületekkel, 3 TERASSZAL, minőségi burkolatokkal, fa nyílászárókkal építettek. Minden ízében precízen átgondolt, stílusos ingatlant tervezett az építtető.

Biatorbágy központi részétől távolabb eső, NYUGODT, DOMBOK KÖZÖTT ELBÚJÓ elhelyezkedése miatt olyan érdeklődők figyelmébe ajánlom, akik közel szeretnének élni egy kisváros központjához, de mégis természetközeli intim helyen. Akik szeretik a lovakat, akár saját lovat tartanak, ugyanis a szomszéd telken bértartásra van lehetőség. Ehhez a nemes hobbihoz a környezet festői tájat, terepviszonyokat ad.

Bármikor megtekinthető, előre eggyeztett időpontban.

Ár: 265.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

valeria.eros@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 415 3883