ELADÓ BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁS Budapest egyik legfelkapottabb környékén.

Budapest 9. kerület Ferenc körúton, néhány lépésnyire a DUNA-PARTTÓL, eladóvá vált egy ÚJSZERŰ, belső 2 szintes, MODERN, STÍLUSOS, FIATALOS, NAGY TERASZOS lakás GELLÉRTHEGY felé néző panorámával.

Az ingatlan emeletráépítéssel épült, használatba vételi engedélyt 2017 év végén kapott. Modern liftes, jó állapotú társasház 6. emeleti lakása. A VÉTELÁR TARTALMAZZA a konyhát, háztartási gépeket, beépített bútorokat, világító testeket, fürdőszobai bútorzatot.

EGYEDI ENTERIŐR, stílusos megjelenés. A lakás a LAKÁSKULTÚRA MAGAZIN 2018-as számában is megjelent.

Teljes az összhang a természetes anyagok és a karakteres fekete-arany színű berendezés között.

A lakás nettó 59 m2, bruttó 78 m2. A CSODÁS, PANORÁMÁS TERASZ 18 m2, grillezésre, napozásra, vendégfogadásra kiváló és alig érezhető a nagyvárosi forgatag.

Az alsó szinten található egy kisebb nappali-konyha-étkező, külön hálószoba és fürdőszoba, a nagy terasz, mely az étkezőből, valamint a hálóból is megközelíthető. Az emeleti részen egy nyitott tér, mely vendéghálónak alkalmas, valamint egy fürdőszoba lett kialakítva.

Csodás lakás fiataloknak és összeköltözőknek. Nézze meg az ingatlanról készült videónkat és ha szeretné személyesen is megtekinteni, vagy kérdése van, hívjon bizalommal.

Ár: 89.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035