ELADÓ PANORÁMÁS EXKLUZÍV VILLAPARKI LAKÁSOK BUDÁN.

UNIKÁLIS ÉPÜLETEGYÜTTES, ÚJ KATEGÓRIA A LUXUS INGATLANOK VILÁGÁBAN.

Eladó Budán a XII kerületben, egy 7 LAKÁSOS LUXUS TÁRSASHÁZ 253 m2 privát kerttel rendelkező, belső 2 szintes, panorámás lakása. MÉG 5 LAKÁS SZABAD! Kulcsrakész ÁTADÁS: 2024. nyara!

A vevő részére akár 15.000.000 Ft értékű AJÁNDÉK KONYHABÚTOR, MIELE háztartási gépekkel.

A villapark lakásai megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A 4 épület tömbjében elhelyezkedő, 7 db egy, illetve többszintes, duplex lakás a leendő Tulajdonosok számára saját, kizárólagos használatú kertrészeket, valamint teljes privátszférát biztosít kilátással a városra.  A Társasház egyedülálló természeti környezetben, közvetlenül a Kiserdő mellett helyezkedik el egy 2.700 m²-es telken. Az épületek megközelítése mind gyalogosan, mind autóval biztosított a Denevér út felől.

ÚJÉPÍTÉSŰ BELSŐ 2 SZINTES lakás Buda egyik legszebb részén a XII. kerületben eladó, gyönyörű PANORÁMÁVAL, Márton- hegyen egy 7 lakásos társasházban.

LUXUS MINŐSÉGŰ lakás, OKOSOTTHON kialakítással. A lakáshoz tartozik egy 88 nm-es terasz, 253 nm-es kert, tároló, dupla garázs.

A beruházó a tervezésnél nagy hangsúlyt fektetett az intimitásra, ezért MINDEN  LAKÁSHOZ KÜLÖN BEJÁRATON keresztül jutunk, EGYMÁSTÓL FÜGGETLENÜL NYÍLÓ KERTEKKEL, garázsokkal. 

A hatalmas teraszokról panoráma nyílik a városra, mégis csendes természeti környezetben erdő mellett élvezhetjük a nyugalmat.

A lakás elosztása:

Földszint: előtér, nappali-konyha-étkező, kamra, illemhelyiség, terasz 43,7 m2

Emelet: közlekedő, fürdő, 2 nagy háló, gardrób, terasz 44,5 m2

A tulajdonosok egyéni igényei alapján a látványterveken szereplő teljes berendezés, bútorlista megvásárolható, valamint belsőépítész által átalakítható, variálható.

A lakások önálló HŐSZIVATTYÚS (Daikin) ellátással működnek mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés rendszerrel. Az épületekre 25 cm kőzetgyapot hőszigetelés kerül.

A lakásokhoz tartozó HATALMAS PANORÁMÁS TERASZ faburkolatokat kap, melyekbe FŰTÉSRENDSZERT ÉPÍTÜNK, lehetővé téve, hogy hűvösebb napokon is élvezhessék a panorámát, egy kellemes ital mellett.

További DÍJMENTES EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK:

Átadástól számított 12 HÓNAPRA BIZTOSÍTJUK az alábbi szolgáltatásokat:

  • park részére a gondnoki szolgáltatás
  • teljes park és privát kertek karbantartása
  • biztonsági szolgálat
  • lift karbantartás
  • garanciális ügyekkel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés

A részletekért várom szeretettel irodánkban.

Ár: 536.600.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035