Budapesten a WESTEND CITY centerrel szemben eladó tágas, STÍLUSOS, 2 HÁLÓSZOBÁS, NAGY NAPPALIS, 5. emeleti lakás. Magasemeleti, így csendes és világos.

Az ingatlan egy századfordulós épületben található és a házat építő család saját tulajdona volt. Nagy ERKÉLLYEL rendelkezik, csodás kilátással a városra, valamint D-Ki tájolással.

A lakás 113 m2 + 7,5 m2 erkély. A belmagasság 3,8 méter. Mindkét hálószoba 16 m2, a nappali-konyha és étkező együttes pedig 50 m2. Az ingatlanban JÁRHATÓ GARDRÓB van, külön WC és TÁGAS NAGY ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA, valamint kényelmes előszoba.

A lakás felújítása során kicserélték a villany és vízvezetékeket, SPECIÁLIS PLUSZ HŐ ÉS -HANGSZIGETELÉST tettek be, valamint ÚJ 3 RÉTEGŰ NYÍLÁSZÁRÓKAT, JÓ MINŐSÉGŰ HIDEG-MELEG BURKOLATOK.

A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI a konyhabútor a háztartási gépekkel, a beépített bútorok, a világítás, minden szobában légkondi, riasztó és kamera rendszer és fürdőszoba bútor.

Néhány exkluzív építészeti megoldást eredeti formájában őriztek meg, természetesen felújítva. Ilyen például az eredeti német MEISSENI ÉPÍTETT KERÁMIA KANDALLÓ, vagy az előszobai fa falburkolat.

A lokáció kitűnő, minden sétatávolságban megtalálható. Metró és minden más tömegközlekedési eszköz, bevásárló központ, éttermek, kávézók.

Közös költség 16.445 Ft.

Tekintse meg a lakásról készült VIDEÓNKAT és ha személyesen is megnézné, vagy kérdése van, kérem hívjon bizalommal.

Ár: 99.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035