Eladó a XVI kerület KERTVÁROSI részén egy 2 GENERÁCIÓS, JÓ ÁLLAPOTÚ családi ház KÉT KÜLÖN BEJÁRATTAL, ZÁRT LÉPCSŐHÁZZAL tervezte a tulajdonos, mivel két családnak épült. Ezért rendkívül sok lehetőséget kínál ez az ingatlan.

Élhető egy család számára is, de TÁRSASHÁZZÁ is alakítható 2 KÜLÖN LAKRÉSZE MIATT.
A pince szinten található az egy állásos GARÁZS, ezen kívül 3 db. NAGY méretű TÁROLÓ helység, itt rengeteg dolog tárolására adott a pince. Ezen kívül a padláson is maradt még hely.

A FÖLDSZINTEN találhatóak: nappali + 2 háló, fürdőszoba, konyha, kamra, közlekedő.

Az ablakok REDŐNNYEL, szúnyoghálóval ellátott. Itt is gondosan ügyeltek a tárolók kialakítására, ezért az ablakos kamra nagyon praktikus, illetve a közlekedőre hatalmas gardróbszekrény került, mely a ház vételárát képezi. Szintén maradhat a komplett hálószoba bútor, konyhabútor.
Burkolatok nagyon jó állapotban vannak, újszerűen őrizte meg a tulajdonos. A falak tisztasági festést igényelnek. A ház állapotából adódóan azonnal költözhető.

A belső lépcsőházból az emeletre érve, nyílik a tetőtéri lakás.
A TETŐTÉREN találhatóak: 2 háló + 2 fürdő + wc, tároló, közlekedő, konyha.

Mindkét háló NAGY ERKÉLYES szoba, egyik a hátsó udvarra, másik az utcafrontra nyílik.

Itt is hatalmas gardrób szekrény található, mely a vételár részét képezi. Minden ablak redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott.
Mindkét lakrész KÜLÖN VILLANYÓRÁVAL és GÁZÓRÁVAL felszerelt. Az emeleti lakrészben a vízórához külön almérő lett kialakítva.
Az eddigiekben 6 fős család számára a rezsi költség a teljes házra vonatkozóan kb. 60 e – 70 e Ft. volt / hó, átalány fizetésben 12 hóra lebontva.
A házhoz tartozó 475 nm -es telek gondozott, ápolt. A kerítés, kapu új, nemrég lett felújítva.

Az ingatlan per és tehermentes, önálló helyrajzi számmal rendelkezik.

Bármikor megtekinthető, előre egyeztetett időpontban.

Ár: 135.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

valeria.eros@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 415 3883