Budapest 18. kerület Csendes mellékutcában párhuzamosan az Üllői úttal (A Lidl és OTP közelében) eladó egy 2 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ TELJES EMELETI RÉSZE (135 m2) A HOZZÁ TARTOZÓ FÖLDSZINTI GARÁZZSAL ÉS NAGY TÁROLÓVAL (35 m2), valamint 128 m2 LEKERÍTETT KERTKAPCSOLATTAL.

A társasház újépítésű, 2021-ben lett kész, használatba vételi engedély meg van az ingatlanokra. A földszinten egy család lakik. Alapító okirat rendelkezésre áll, 1 tulajdonos van, a lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető.
Jelenleg az ingatlan 3 kisebb lakásra van osztva és egy ki van adva. (Bármikor megtekinthető ettől függetlenül) 1 lakássá vissza alakítható, vagy új tulajdonosának egy darabig állandó havi bevételt jelenthetnek a lakások. A földszinti garázs és tároló 35 m2, szintén garzonlakásként is kiadható, ebben az esetben 4 kiadó lakásunk van.
3 NAGY TERASZA VAN, minden irányban tájolt a lakás.

A lakás átalakítására, visszaállítására szakértő csapatunk rendelkezésére áll. Belsőépítészet és komplett kivitelezés reális áron. Az ingatlan 1 lakássá visszaalakítása időben körülbelül 1 hónap, költségben igényektől függően körülbelül 1,5-2 M Ft. Az ingatlant építő beruházó a bejáratnál lévő dekorfalat és dekor gerendázatot 1 hónapon belül befejezi, valamint a kert és tereprendezést csinálja még meg, ez a vételárban benne van.

Műszaki adatok:
A legmodernebb eleve hőszigetelt Thermoblock falazat, plusz 10 cm dryvit szigetelés, 3 rétegű nyílászárók. Thermoblock technológiának köszönhetően földrengés biztos házak. Fűtésrendszerét tekintve kondenzációs kazán lett beépítve radiátor és padló fűtéssel. Tetőn hőszigetelés, valamint modern minimál szürke beton tetőszerép. Alacsony rezsi, közös költség még nem lett meghatározva.
Villamos megálló, Iskola és számos szolgáltatás sétatávolságban vannak.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 99.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035