Eladó Budatétényben a CAMPONÁHOZ közel, de mégis nagyon CSENDES, VILÁGOS, KÉT UTCÁRÓL bejáratos 525 m2-es saroktelken lévő 220 m2-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.

 

A ház eredetileg 2 GENERÁCIÓNAK épült, így remek választás nagyobb családok illetve összeköltözők számára.

 

Az ingatlan kiváló BEFEKTETÉS, hiszen az alsó és felső szinten kialakított lakások KÜLÖN LÉPCSŐHÁZBÓL megközelíthető bejárattal rendelkeznek, így akár le választhatók és kiadhatók.

 

A földszinti terasz- és kertkapcsolatos 110 m2 lakásban nyitott konyha, étkezős NAPPALI + 3 szoba került kialakításra. A tetőtéri 86 m2-es hasonlóan jó elosztású teraszos lakásban, konyha-étkező-nappali együttes, 3 egyforma méretű HÁLÓSZOBA, fürdőszoba, wc és egy kis kamra található. A tágas lépcsőházban további tárolók és egy infraszauna is helyet kapott.

 

A ház nem alápincézett, de a garázsból egy 10 m2-es tárolásra alkalmas pince került kialakításra.

 

A ház földszinti része a 70-es években épült, majd a tetőtér 1995-ben került beépítésre. A ház beton alapra, téglából épült -kivéve a földszinten egy szoba, ahol az eredeti sóskúti követ meghagyták-, monolit födém, a tetőn cserépfedéssel. Az ablakok 3 kivételtől eltekintve már műanyagra lettek cserélve.

 

A fűtést egy új kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadással, valamint 3 helyiségben plusz fűtőpanel.  A tetőn elhelyezett NAPELEMEKNEK köszönhetően a villanyszámla eddig átlagban 7 ezer Ft volt havonta. Külön van éjszakai áram mérő is, amelyre az új szabályozás szerint külön alkalmazható a kedvezményes ár.

 

A házban nemrégiben lezajlott korszerűsítési munkálatok keretében többek között új kondenzációs kazán, norvég fűtőpanelek, további napelemek felszerelése történt illetve az emeleten festési munkák zajlottak.

 

Parkolni a garázsban vagy a fedett autóbeállóban lehet, de az utcán is ingyenes a parkolás.

 

A locsolást külön vízórával ellátott csap biztosítja.

 

Igény esetén az ingatlan megvásárlásával egyidejűleg a tulajdonos átadja a szomszéd 700 m2-es önkormányzati telek bérleti jogát, melynek bérleti díja 50 ezer Ft évente. A telek megközelítése saját kerten keresztül, illetve az utcáról is lehetséges. A bérleményen jelenleg magaságyások, tűzrakóhely, kerti fészer található.

 

Az ingatlan KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, pár perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

 

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

 

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ár: 138.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886