Eladó Budatétényben a CAMPONÁHOZ közel, de mégis nagyon CSENDES, VILÁGOS, KÉT UTCÁRÓL bejáratos 525 m2-es saroktelken lévő 200 m2-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.

A ház eredetileg 2 GENERÁCIÓNAK épült, így remek választás nagyobb családok számára. 

Az ingatlan kiváló BEFEKTETÉS lehet, hiszen az alsó és felső szinten kialakított lakások KÜLÖN LÉPCSŐHÁZBÓL megközelíthető bejárattal rendelkeznek, így akár le választhatók és kiadhatók. 

A földszinti terasz- és kertkapcsolatos 110 m2 lakásban nyitott konyha, étkezős NAPPALI + 3 szoba került kialakításra. A tetőtéri 86 m2-es hasonlóan jó elosztású teraszos lakásban, konyha-étkező-nappali együttes, 3 egyforma méretű HÁLÓSZOBA, fürdőszoba és wc található. A tágas lépcsőházban további tárolók és egy infraszauna is helyet kapott.

A ház nem alápincézett, de a garázsból egy 10 m2-es tárolásra alkalmas pince került kialakításra.

A ház földszinti része a 70-es években épült, majd a tetőtér 1995-ben került beépítésre.  A ház beton alapra, téglából épült -kivéve a földszinten egy szoba, ahol az eredeti sóskúti követ meghagyták-, monolit födém, a tetőn cserépfedéssel. Az ablakok néhány kivételtől eltekintve már műanyagra lettek cserélve. 

A fűtést jelenleg gáz cirkó biztosítja radiátoros hőleadással, a meleg vizet pedig villanybojler. A tetőn 19 NAPELEM van, amelynek köszönhetően a villanyszámla eddig átlagban 7 ezer Ft volt havonta. Külön van éjszakai áram mérő is, amelyre az új szabályozás szerint külön alkalmazható a kedvezményes ár.

A házban jelenleg korszerűsítési (hűtő-fűtő panelek, további napelemek felszerelése) illetve festési munkák zajlanak, amelyek végeztével aktualizálni fogom képeket.

Parkolni a garázsban vagy a fedett autóbeállóban lehet, de az utcán is ingyenes a parkolás. 

A locsolást külön vízórával ellátott csap biztosítja.

Igény esetén az ingatlan megvásárlásával egyidejűleg a tulajdonos átadja a szomszéd 700 m2-es önkormányzati telek bérleti jogát, melynek bérleti díja 50 ezer Ft évente. A telek megközelítése saját kerten keresztül, illetve az utcáról is lehetséges. A bérleményen jelenleg  magaságyások, tűzrakóhely, kerti fészer található.

Az ingatlan KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, pár perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 138.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886