Budapest 11-22. kerület határán eladó önálló IMPOZÁNS CSALÁDI HÁZ, szinte EGYEDÜLÁLLÓ 3220 m2 NAGY TELEKKEL.

AZ EGÉSZ INGATLAN JÓL ÁTGONDOLT, PRAKTIKUS, NAGYVONALÚ, EGYEDI MEGOLDÁSOKKAL.

Nappali + 6 szobás, ebből egy szoba dolgozó egy másik szoba gardróbszoba jelenleg.

A nappali-konyha-étkező együttes több mint 80 m2, reprezentatív, egyedi hangulatú. Közvetlen kert és medence kapcsolattal, nagy terasszal rendelkezik.

A ház teljes szuterén részén szauna, jakuzzi, pihenőtér (konditerem), valamint biliárd szoba található, de a teljes tér szabadon átgondolható, egyedi igények szerint.

Dupla garázs, kerti sütögető helyiség boros pincével, hangulatos kemencével, felülvilágító természetes fények, kültéri medence, nagy teraszok, továbbá számos extra a házban.

Az ingatlan MŰSZAKILAG KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN VAN.

A teljes ház HŐSZIGETELT, 3 RÉTEGŰ NYÍLÁSZÁRÓKKAL ELLÁTOTT.

Gépészetét tekintve ÚJ HŐSZIVATTYÚS RENDSZER VAN kialakítás alatt padló és radiátor fűtéssel, ÚJ NAPELEMRENDSZERREL, valamint KANDALLÓ ÉS GÁZFŰTÉS is rendelkezésre áll.

A KÖRNYÉKEN EKKORA TELKET MÁR NEM TUD VÁSÁROLNI. AZ ÉPÍTKEZÉS KÖLTSÉGEI KISZÁMÍTHATATLANOK. TEKINTSE MEG EZT A HÁZAT ÉS BELSŐÉPÍTÉSZÜNK AZ ÖN EGYEDI IGÉNYEI SZERINT ESZTÉTIKAILAG ÚJRAHANGOLJA, MELY IDŐBEN ÉS KÖLTSÉGEK TEKINTETÉBEN KÖNNYEN TERVEZHETŐ, GYORSAN KIVITELEZHETŐ, ÍGY ÖN ÉS CSALÁDJA BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL ÉLVEZHETI ÚJ OTTHONA ELŐNYEIT.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 525.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035