Budapest 22. kerület Dózsa György úton eladó egy teljeskörűen felújított, ÖNÁLLÓ FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ.

Az ingatlan nappali + 4 nagy szobával rendelkezik, valamint 2 fürdőszobával. Nettó 150 m2, tartozik hozzá egy külön 30 m2-es majdnem kész szintén felújított ház, ami alkalmas VENDÉGHÁZNAK, vagy WELLNESS RÉSZNEK, szaunával, konditeremmel, esetleg SAJÁT IRODÁNAK.

A családi ház NAGY ELŐNYE, hogy FÖLDSZINTES, tágas és világos, 3 és 3,2 méter belmagassággal rendelkezik, valamint a tetőtér is beépíthető, ha valakinek szüksége lenne rá. Tárolásra mindenképp alkalmas.

A nappali-konyha-étkező együttes több mint 50 m2, NAGY TERASZ KAPCSOLATTAL, tájolással a kert felé, ahol medence is elfér, ha az új tulajdonos szeretne.

A kupolás félkör alakú előszoba KÜLÖNLEGESSÉ és IZGALMASSÁ teszi a belépést a házba. Minden szoba tágas és világos, a ház elrendezése nem szokványos, de praktikus és nem mindennapi.

Az eredeti épület téglából épült, szerkezetileg jó állapotban volt. A ház teljes felújításon és hozzáépítésen esett át. A korábbi falazat 40-es volt, ez 10 cm dryvit szigetelés kapott, az új rész 35-ös téglából épült és 20 cm dryvit hőszigetelést kapott. A teljes vezeték hálózat, nyílászárók, tető, szigetelések és burkolatok újak, első osztályú kivitelezéssel. RIASZTÓ és VIDEO KAPUTELEFON rendszer van, kondenzációs kazán radiátor fűtéssel, valamint H TARIFÁS KLÍMÁK minden szobában és a külön épületben. A nyílászárók ELEKTROMOS REDŐNNYEL felszereltek. A nappaliból 5 méteres TOLÓAJTÓN megyünk ki a kert felé a teraszra. Az öntözőrendszerrel ellátott kert füvesítése megtörtént, a térkövezés készen van, jelenleg a kerítés készül.

A vételárban benne van egy dupla fedett autóbeálló, amit szintén az új tulajdonos igényei szerint zárt garázzsá is meg tud építeni a kivitelező.

Jogilag rendezett ingatlan, 1 tulajdonos, használatba vételi engedély folyamatban, 2022. Decemberben a kivitelező át tudja adni a házat új tulajdonosának.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 214.800.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035