Eladásra kínálok egy Budapesttől mindössze 30 percre, a Zsámbéki-medence keleti részén fekvő Budajenőn, tiszta levegőjű, természetközeli, nyugodt környezetben egy jó állapotú, de esztétikailag felújítandó családi házat.

A ház központhoz közeli, de mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában épült, nagy telken helyezkedik el, ami 1280 m2.  Eredetileg 2 generáció számára kialakított ház, így kiváló megoldás nagyobb családoknak. 

Az ingatlan befektetésnek is kiváló, hiszen az alsó és felső szinten kialakított lakások külön bejárattal és mérőórával rendelkeznek, így akár ki is adhatók.

A családi ház földszinti része a 80-as évek elején épült, majd 2003-ban a tetőtér is beépítésre került, ahol a belmagasság 2,8 méter, így tágas az emeleti élettér is. A tetőtérbe vezető lépcső a ház hátulján helyezkedik el. A ház mögött melléképület található, mely jelenleg tárolásra szolgál, de garázs is kialakítható.  

A földszinti lakás majdnem 100 m2, 3 szobás, a fűtése gázcirkó radiátorral, valamint működő cserépkályha is van. A tetőtérben egy központi közlekedőből konyha-étkező-nappali együttes, két hálószoba, fürdőszoba és wc nyílik, illetve innen lehet felmenni a padlásra, ahol további tároló felület lett kialakítva. 

Az alsó szinten fa nyílászárók, az emeleten műanyag ablakok lettek beépítve.  A szobákban jó állapotú, eredeti szalagparketta van, a többi helyiségben kerámia burkolat. 

A rendezett kertben többek között szilva, körte és barackfák találhatók. A telek méretét tekintve alkalmas önellátó gazdálkodás kialakítására.

Buszmegálló, általános iskola, új építésű óvoda, bolt, cukrászda-kávézó, játszótér 5-10 percnyi sétára található.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Ár: 89.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886