Budaörs kertvárosi részén, zsákutcában, a 11. kerülethez közel ELADÓ jó állpotú de felújítandó ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, 660 m2 telekkel. NAPPALI+5 HÁLÓSZOBA, DUPLA GARÁZS.

Kertvárosias környezet, közelben iskola, óvoda.

1/1-es tulajdon, jogilag rendezett.

Az ingatlan 1988-ban épült, nettó 288 m2, szerkezetileg jó állapotban van, de a szuterén szinten vannak beázások.

A földszinten nagy nappali, külön konyha-étkező, vendég mosdó, 2 szoba, fürdőszoba található, minden irányban nagy teraszokkal, étkezőből és nappaliból kijárás a kertbe.

Az emeleten további 3 szoba van, melyből az egyik egy hálószoba lakosztály (33,36 m2) és egy nagy fürdőszoba található még. A tetőtér feletti rész még beépíthető.

A szuterén szinten egy nagy garázs, háztartási-gépészeti helyiség, valamint további 2 nagyobb helyiség van, amit most tárolónak használnak. Korábban szauna-wellness helyiség volt, valamint iroda-rendelő.

2,7 méter a belmagasság. 38-as téglából épült, hőszigetelés nincs az épületen. Eredeti fa nyílászárók vannak és eredeti gépészet: gázkazán radiátor és padló fűtéssel.

Tekintse meg a házról készült videónkat és ha kérdése van, vagy szeretné személyesen is megtekinteni, hívjon bizalommal.

Irodánk profi és ingyenes HITELTANÁCSADÁSsal segíti vevőit, akik hitelt, vagy állami támogatást szeretnének igénybe venni, továbbá ÜGYVÉD és BELSŐ ÉPÍTÉSZ is rendelkezésre áll, ha ebben is támogathatjuk Önt.

Ár: 135.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035