Budaörs egyik legjobb részén a Hegyalja úton eladó újépítésű önálló családi ház befejezésre váró állapotban.

Az ingatlan építkezése 2021-ben kezdődött, erős szerkezetkész állapotban van, sokat fordítva a tereprendezésre, külső munkákra. Jelenleg a házkörüli járdát készítik, valamint az utcafronti kerítést, kukatárolót. Az egész telek körbe van kerítve.

Csatorna, víz és villany házon belül van. Gáz szintén telken belül, de hőszivattyú lett tervezve, így az eredeti tervek szerint gáz nem lett volna bekötve a házba. Minden esővíz el van vezetve telken belül egy kiépített esővízgyűjtőbe, mellyel a locsolás egész nyáron megoldható majd.

IRODÁNKBAN VR SZEMÜVEGGEL MEGTEKINTHETŐ A 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS, MELY A TERVEZETT KÉSZ ÁLLAPOTOT MUTATJA VALÓS KÖRNYEZETBEN.
Telek 1194 m2. Ház nettó garázzsal együtt 300 m2, Bruttó teraszokkal 366 m2.
DUPLA GARÁZS 43 m2 + tároló 13 M2.

Befejezésre váró munkák:
Külső: 14 cm kőzetgyapot szigetelés (tervezett), bádogos munka befejezése, erkélyek és teraszok burkolása, üvegkorlátok, kertben termőföld és növényzet telepítés, garázs külső vakolás és előtető fémszerkezet burkolása alumínium lemezzel.
Belső: gépészet, villanyszerelés, vakolás, estrich beton, glettelés-festés, belső burkolatok és beltéri ajtók.

Nézze meg az ingatlanról készült videónkat, valamint látványterveket és ha megtekintené vagy kérdése van, kérem keressen bizalommal.

Ár: 349.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035