ELADÓ EGY BUDAÖRSI ÖRÖK PANORÁMÁS, LUXUS, MODERN CSALÁDI HÁZ. 

ÚJÉPÍTÉSŰ MINIMALISTA Budaörsi gyöngyszem, ahol minden szobából élvezhetjük a természet közelségét.
Csupa üveg nyílászárók, minden szobából fantasztikus kilátás a városra.
Az ingatlan kulcsrakész befejezett állapotban van 2 hónapon belül. Burkolatokat és szanitereket BELSŐ ÉPÍTÉSZ választotta, jelenleg a burkolás van folyamatban. A tervezés és kivitelezés során egyaránt fontos volt a funkcionalitás, mely a kényelmet a legmagasabb szinten szolgálja.

EXTRÁK: OKOSHÁZ RENDSZER, antracit alumínium nyílászárók elektromos zsaluziával, wellness részleg, konditerem, 60 m2 garázs, hőszivattyús padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszer SZOBÁNKÉNTI SZABÁLYOZÁSSAL, hővisszanyerős SZELLŐZTETŐ RENDSZER… Fekvéséből adódóan az ingatlan ÖRÖK PANORÁMÁS.

A telek területe 1514 m2. Az alagsor, földszint és emelettel rendelkező családi háznak három különböző szinten is terepkapcsolata van. A teraszokon wellness részleg (medence, jakuzzi…), valamint barbecue terasz kialakítására is lehetőség van.

A pince szint (rengeteg természetes fénnyel) nettó 147,28 m2. Garázs (60m2) , háztartási helyiség, gépészeti helyiség, tároló, Wellness és konditerem van kialakítva. A földszint nettó 116,96 m2 + 62,27 m2 terasz. Előszoba, gardrób, fürdőszoba, szoba, konyha-étkező és nappali helyiségei vannak. A nappali-konyha-étkező 63 m2, a városra néző falak csupa üvegből vannak.

Az emelet nettó 97,05 m2, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával. Az összes nettó terület 361,29 m2. Terasz: 62,27 m2

AZ ÁR TARTALMAZZA: a teljesség igénye nélkül: magas minőségű hideg-meleg burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek, ÉTELLIFT, riasztó rendszer és kamerák,telefon és TV hálózat, video kaputelefon, ÁRNYÉKOLÁS TECHNIKA: elektromos zsaluzia rendszer, terasz burkolás, tereprendezés, kerítés, térkövezett gépkocsibeálló, kertbe felvezető beton táblák, motoros kapuk és INTELLIGENS OTTHON vezérlő rendszer.
Az épület külső nyílászárói hőhídmentesek és szárnykeretesek, alumínium tokos, 3 rétegű üvegezéssel. Nappaliban kandalló beépítését lehetővé tevő kéménykapcsolat van, valamint napelem fogadására és villamos autó töltőnek a hálózat teljes mértékben előkészítésre került.

Ha szeretné megtekinteni ezt a csodás ingatlant, NÉZZE MEG A RÓLA KÉSZÜLT VIDEÓNKAT és hívjon ha személyesen is megtekintené.

Ár: 350.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035