Budaörsi ÖRÖK PANORÁMÁS, újszerű MODERN MINIMÁL ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ.

A konyha, beépített bútorok, világítás mind a vételárban!

Hiánylakás az ingatlan piacon! A HÁZ PÁRJA FÉL ÉVVEL EZELŐTT NÉHÁNY NAP ALATT KELT EL!

A telek 700 m2, örök panorámás, rendezett, DNY-i tájolású, körbekerített és intim. Teljesen parkosított, öntozőrendszerrel ellátott és egy modern medence is készült idén nyáron.

A földszinten nagy nappali-konyha-étkező, előszoba, külön WC, konyhához kapcsolódó spájz, az emeleten 2 hálószoba, gardrób, háztartási helyiség, fürdőszoba, melyben kád és zuhanyzó is van.

A hálószobákhoz fullpanorámás nagy terasz kapcsolódik, a nappalihoz panorámás terasz és kertkapcsolat. A teraszon megépített modern üvegkorlát nem akadályozza hogy a kilátásban gyönyörködhessünk amennyit csak szeretnénk.

A ház mögött 2 gépkocsinak elegendő zárt autó beálló, és tároló van.

Az ingatlan a legmodernebb energetikai követelményeknek felel meg. 15 cm grafit hőszigetelés, 3 rétegű, kívülről alumínium antracit nyílászárók, emelő-toló szerkezet a nappaliban, elektromos redőnyök az emeleten, a nappaliban elektromos zsaluzia. A ház a legmodernebb gépészettel rendelkezik. NIBE geotermikus padló és mennyezet hűtő-fűtő rendszer, melynek a beállításai például távirányítással is változtathatók.

Különleges ház a MODERNITÁSA ÉS KITŰNŐ FELSZERELTSÉGE MIATT. BERENDEZÉSÉT ÉS TEREINEK MAXIMÁLIS KIHASZNÁLTSÁGÁT BELSŐÉPÍTÉSZ TERVEZTE MEG. Mivel nappali+2 hálószobával rendelkezik, így nagy családokon kívül mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.

Nézze meg az ingatlanról készült videónkat és ha szeretné személyesen is megtekinteni, vagy kérdése van, hívjon bizalommal.

Irodánk profi és ingyenes hiteltanácsadással segíti vevőit, akik hitelt, vagy állami támogatást szeretnének igénybe venni, továbbá ügyvéd és belső építész is rendelkezésre áll, ha ebben is támogathatjuk Önt.

Ár: 159.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035