Budaörs kedvelt, Ófalu részén eladó egy 5 SZOBÁS, 3 FÜRDŐSZOBÁS, modern családi ház, egy 60 m2-es ház alatti BOROSPINCÉVEL.
Az épület teljesen újra lett építve az alapoktól kezdődően – nagy odafigyeléssel, ügyelve a praktikus megoldásokra – igényes, PRÉMIUM GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL, BURKOLATOKKAL, SZANITEREKKEL.

A 166 m2-es ház 40-es porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, korszerű nyílászárókkal egy 170 m2-es telken.
Az épület HŐSZIVATTYÚS, FAN-COIL HŰTÉS-FŰTÉSSEL, PADLÓFŰTÉSSEL, riasztóval ellátott.
A ház mindkét szintjén ki lett építve a video-kaputelefon a maximális kényelem érdekében.
A földszinten egy nagy amerikai konyhás nappali, 1 szoba, 1 fürdőszoba WC-vel, előszoba és kamra lett kialakítva. Az emeleten 3 szoba, 1 fürdőszoba WC-vel, 1 fürdőszoba WC-vel+ bidével és 1 GARDRÓB található.
A nappaliból nyílik a 30 m2-es terasz, díszcserjés kert, mely kiváló helyszínül szolgálhat családi, baráti összejövetelekhez.

Ez a családi ház alkalmas lehet nagy családoknak, összeköltözőknek.
Ajánlott ez az ingatlan azoknak, akik vidéki nyugalomra vágynak, de közel is szeretnének maradni a fővároshoz, a ház mellé egy praktikus, térkövezett, kis udvart szeretnének díszcserjékkel, fűnyírás nélkül, és minden álmuk egy saját borospince.

Az ingatlan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, a közelben található iskola, bank, üzletek, orvosi rendelő, éttermek, cukrászda stb.

Az M1, M7, M0 autópályák néhány perc alatt elérhetőek.

További információval, személyes megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal.

Ár: 186.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

monika.gulyas@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 936 2785