Diósdon, közel az Intersparhoz, csendes utcában, lakóparkszerű környezetben, eladó egy 1 éves, ÚJSZERŰ, 2019-BEN ÉPÜLT, nappali +3 hálószobás, 2 fürdőszobás ingatlan.

A ház földszintjén van egy terasz és kert kapcsolatos nappali-konyha-étkező, egy zuhanyzós fürdőszoba és előszoba. Az emeleten 3 tágas hálószoba, egy nagyobb fürdőszoba és egy gardróbszoba.
Mindkét szint teljes értékű, nincs csapott tetőtér. Saját telekrész 250 m2, mely füvesített, parkosított. Az ingatlanhoz autóbeálló tartozik, valamint egy zárható kinti tároló.

NAPOS, VILÁGOS, MODERN LAKÁS. A VÉTELÁR RÉSZE AZ ÚJ BEÉPÍTETT KONYHA ÉS HÁZTARTÁSI GÉPEK, ELEKTROMOS REDŐNY ÉS KÖZPONTI KLÍMA.

1 tulajdonos, tehermentes ingatlan. Néhány műszaki információ: Hőhídmentes, 6 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók távirányítású antracit alumínium redőnyökkel. Hőszigetelt biztonsági bejárati ajtó, 30-as téglafal. 15 cm külső hőszigetelés, antracit beton tetőcserép, 25 cm hőszigetelés a tetőszerkezetnél.
Automata távirányítós kapu, riasztó rendszer előkészítve. Szerelvények Legrand típusúak.
A fűtés kondenzációs kazánnal történik, beépített melegvíztárolóval, mindenütt padlófűtéssel, fürdőszobákban plusz törölközőszárítós radiátor.

HA IGÉNYES, ÚJSZERŰ, KÉSZ OTTHONRA VÁGYIK, hívjon és tekintse meg a házat.

Ár: 79.900.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035