Diósd kedvelt, kertvárosi részén eladó egy MINIMÁLIS FENNTARTÁSI KÖLTSÉGŰ  5 szobás, 248 m2-es családi ház.

Az épület úgy lett megépítve, hogy akár külön is választható KÉT LAKÁSSÁ, két generáció számára. A házban az 5 szobán kívül 3 FÜRDŐSZOBA és TÖBB GARDRÓBSZOBA is ki lett alakítva, valamint a teljes kényelem érdekében a konyha KÖZPONTI VÍZLÁGYÍTÓVAL és BEÉPÍTETT SZÓDAGÉPPEL is fel lett szerelve. Az ingatlanban padló és radiátoros fűtés van, melyet gáz-cirkó biztosít, a nappaliban pluszként egy fatüzeléses kandalló is el lett helyezve.
Külön épületben található egy 50m2-es MŰVÉSZETI ALKOTÓTEREM és egy 25m2-es kutyakennel. Ezenkívül az 1286 m2-es kertben FEDETT GRILLKONYHA, MEDENCE (8*3*1,6), TELEPÍTETT ROBOTFŰNYÍRÓ, egy 12m2-es faház, valamint ESŐVÍZGYŰJTŐ RENDSZER is ki lett alakítva.
A kétállásos garázson kívül a ház előtti térburkolt rész további autók parkolását teszi lehetővé.

Az épület energetikai és gépészeti méretezésénél elsődleges volt a fenntarthatóság, hogy télen – nyáron minimális költséggel üzemeltethető legyen. Az épület hűtést nem igényel nyáron, a házra a tervezett napelem rendszer engedélyezés alatt van jelenleg. 

A közelben szinte minden megtalálható, óvoda, iskola, posta, háziorvosi rendelő, kormányablak, gyógyszertár és egyéb vásárlási lehetőségek. A szabadidő eltöltéséhez is számos lehetőség közül lehet választani teniszpálya, fitneszterem, focipálya stb.
Tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető az ingatlan, pár perc alatt elérhető az M1, M7, M0 autópálya.

További információval és megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal.

Ár: 247.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

monika.gulyas@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 936 2785