Eladó TÖKÖL kertvárosi részén, egy 250 m2-es JÓ ELOSZTÁSÚ, NAPFÉNYES családi ház, NAGY TELEKKEL.

Itt minden a rendelkezésére áll, hogy családjával nyugodt, zavartalan és teljes életet éljen.

A NAPPALI + 4 SZOBÁS ÖNÁLLÓ családi ház földszintjén 44 m2 amerikai konyhás étkezős nappali, valamint NAGYMÉRETŰ FÜRDŐKÁDAS és zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, KAMRA és a közlekedő helyiségek kerültek kialakításra. Az emeleten 4 külön bejáratú szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található WC-vel. A fő hálószoba KLIMATIZÁLT. A szuterénben hatalmas HOBBISZOBA  és egy INFRASZAUNA kapott helyett. A garázs alatt szellőzéssel ellátott BOROSPINCE  található.

A 1103 m2-es szeretettel gondozott PARKOSÍTOTT INTIM  KERTBEN nyitott és fedett terasz, szaletli, kerti sütő és egy 50 m-es melléképület található. A kert végében lévő VETEMÉNYESBEN saját zöldséget és gyümölcsöt termeszthet. A locsolást automata öntözőrendszer biztosítja a 8 m3-es ásott esővízgyűjtőből és a fúrt kútból.

Az utcafronti zárt kerítés kővel burkolt,  elektromos, távirányítású kocsibejáróval. Parkolni a két állásos garázsban, vagy az udvaron lehet.

A ház 1995-ben épült téglából és 6 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott.  A nyílászárók fából készültek. Minden ablakon szúnyogháló és redőny.

Az alsó szinten padlófűtés, kiegészítő radiátorokkal, a felső szinten -a fürdőszoba kivételével- radiátoros fűtés van. A fürdőszobákban plusz törölközőszárítós radiátorok is felszerelésre kerültek. A fűtés kondenzációs vagy vegyestüzelésű kazánnal is megoldható.

A melegvíz előállítása villanybojlerrel vagy kazánnal is történhet.

Háromfázisú áram, illetve külön van éjszakai áram is, amelyre az új szabályozás szerint külön alkalmazható a kedvezményes ár.

Az ingatlan átalánydíjas rezsije havonta 11.077,- Ft  (áram) és 13.663,- Ft (gáz).

Kiváló választás családoknak, akik egy új otthont keresnek Tököl csendes részén!

See the apartment for yourself in the link below which has a video walk through and links with pictures and other listings. Feel free to contact us anytime about coming to have a look. For English please ask for Chris Belluzzi and call or write +36 20 288 1945 chrisbelluzzi@gmail.com

Ár: 159.000.000 Ft

ADL Office

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Phone

+36 30 930 4886