Igazi gyöngyszem. Eladó CSALÁDI HÁZ Érd egyik legjobban KEDVELT utcájában, Fenyves – Parkvárosban, TERMÉSZETVÉDELMI ÖVEZET mellett.

A ház a közelmúltban lett felújítva, előnyös elrendezésének köszönhetően többgyermekes család ideális otthona is lehet, mert a nappalin kívül 2 tágas HÁLÓSZOBA és 2 FÜRDŐSZOBA is található. Kisebb ráfordítással a házban akár több kisebb szoba is kialakítható. A sok ablakfelületnek és a délkeleti tájolásnak köszönhetően a szobák világosak és napfényesek. A 664 nm-es telken a 150 nm-es ház alá pincével kombinált garázs lett kialakítva. A második autó számára fedett autóbeálló készült. A ház 30 cm-es ytong téglából épült, a fa nyílászárókat, FA ZSALUGÁTEREK teszik hangulatossá. A meleg vízről és fűtésről KONDENZÁCIÓS kazán gondoskodik.

A nagy ŐSFÁS udvar a 37m2-es terasszal a zavartalan pihenést biztosítja mindenkori tulajdonosai számára.

Az ingatlan közelében található az új iskola, a nemrég nyílt óvoda, és fitneszterem is. Az M7, M0 autópálya néhány perc alatt elérhető, a feljáró mellett a Bem térnél található Interspar, kávézó, bank, posta, drogéria, gyógyszertár, iskola, közösségi ház stb.

További információval és megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 95.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

monika.gulyas@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 936 2785