Érd legjobb részén Fenyves Parkvárosban eladó egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 1606 m2 DUPLA TELKES önálló családi ház vendégházzal, medencével, borospincével.

Az ingatlan 20 éves, folyamatosan karbantartott, költözés előtt csak festeni kell, így saját ízlése szerint alakítja ki a ház hangulatvilágát.

A családi ház Nappali+4 hálószobás, minden szinten van fürdőszoba. A nappaliban fatüzeléses KANDALLÓ, a dolgozó szobában beépített bútorzat, a konyhában teljes felszereltségű modern konyhabútor teszi kényelmessé a házat. A nappaliból, konyhából és télikertből közvetlen kijárás van a kertbe a gyerekek JÁTSZÓTERÉHEZ, valamint a MEDENCÉHEZ, VENDÉGHÁZHOZ.

Az emeleti két szoba tágas és világos, a nagy légterű közlekedőből lelátunk az 5,8 méteres belmagasságú nappaliba.

Az egész házat az intimitás és az otthonos, praktikus elrendezés jellemzi leginkább.

A szuterén szint a bevilágító ablakoknak köszönhetően természetes fénnyel van ellátva. MOSÓKONYHA, tároló, KONDITEREM, gépészeti helyiség és DUPLA GARÁZS található itt, melyek mindegyike kincset ér egy ilyen házban.

A telek gyönyörűen parkosított, plusz autó parkolására is van lehetőség telken belül. A medence Déli tájolású, nyáron a napkollektor rásegít a vízmelegítésre. A vendégházban szoba-konyha-fürdőszoba lett kialakítva, kb 10 éve épült, könnyen alakítható fedett nyári konyhává, grill terasszá. A vendégházzal egybeépítve tároló és BOROSPINCE található.

Műszaki paraméterek: A családi ház 38-as nútféderes porotherm téglából épült 5 cm-es perlites hőszigeteléssel 2000-ben. A fűtése gázkazán padló és radiátor fűtéssel. A napkollektor a használati melegvizet készíti, télen a fűtésre segít rá, nyáron a medence vizét melegíti. A nyílászárók egyedi gyártású, dupla üvegezésű fa nyílászárók, melyeket nem szükséges cserélni, nagyon jó állapotban vannak.

További extrák a házban: elektromos kapu és garázsajtó, FINNSZAUNA, GŐZKABIN, RIASZTÓ rendszer, KÖZPONTI KLÍMA.

Tekintse meg az ingatlanról készült videónkat és ha kérdése van, vagy szeretne rá időpontot egyeztetni, hívjon a nap bármely szakában.

Irodánk hitellel kapcsolatban is teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Ár: 139.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035