Igazi különlegesség Érd Fenyves-Parkvárosban zárt lakóparkban.

Eladóvá vált ez a Dévényi Sándor építész által tervezett 325 nm lakóterületű, 6 + 2 félszobás, ORGANIKUS STÍLUSBAN ÉPÜLT szinteltolásos villa.
Az ingatlan 2000 NM-ES SAJÁT KERTTEL rendelkezik mely egy 5 hektár összterületű, arborétum jellegű, zárt lakóparkban található. Az organikus stílus a természetes anyagok -terméskő és fa – és a különleges építészeti ötletek vegyítésével valósult meg.
A földszint az épület központi része, az előszobából a lakóelőtér, az étkező és a konyha együttese vezet be a nappaliba, amely kézzel faragott terméskő boltíveivel és kőpilléreivel, fagerendázatával teszi különleges hangulatúvá ezt a mediterrán villát. A déli tájolású nappali és terasz – az őket elválasztó kazettás üvegajtók kinyitásával – könnyen összenyitható egy több, mint 120 m2-es egybefüggő területté, mely nyáron kellemes kültéri összejövetelek helyszíneként szolgálhat, a vele közvetlen kapcsolódó, épületet körülvevő kerttel.
A terepviszonyok által kínált lehetőségeket kihasználva, szinteltolással a földszinten is, illetve a félemeleten is található 2 hálószoba, fürdő és gardrób, terasz, illetve erkély. A földszintről lefelé az alagsori gardróbba és mosókonyhába, még tovább haladva egy BOROSPINCÉBE jutunk. A félemeletről felfelé haladva a lakóelőtér felett átívelő fahídon jutunk el az emeleti toronyszobába, ahonnan gyönyörű körpanoráma nyílik a környékbeli házakra.
Az épület kétállásos, fedett autóbeállóval rendelkezik, ahonnan közvetlenül megközelíthető a fedett oldalbejáraton keresztül a földszint.

A ház fűtése padlófűtéssel és radiátorokkal történik, mely a földszinti nappaliban található gyönyörű, fűtésre is alkalmas KANDALLÓVAL egészül ki.

A kertben található a feszített víztükrű MEDENCE, a KERTI GRILL és az egyedi tervezésű kút.

A lakópark területén közösségi terek vannak kialakítva (sportpálya, játszótér, vendégparkoló).

További műszaki jellemzők:
40 cm-es téglafalazat gördülőszemcsés színvakolattal
Dupla tető, zsindely héjazat és dupla szigetelés
Vörösréz esőcsatorna vízköpőkkel
Telken belüli vízlevezetés a földbe épített ciszternába
Öntözőrendszer
Egyedi készítésű beltéri sárgaréz csillárok, állólámpa, kültéri kandeláberek
Kazettás/ üveges egyedi fa nyílászárók, könnyen kezelhető spalettával
DIGI TV 140 csatorna HD, 1GB internet
Beléptető rendszer a lakóparkba (GSM, proxy, belépőkód, távirányító, kaputelefon)

A környék Érd legszebb, legkedveltebb része. Az ingatlantól nem messze óvoda, fitneszterem található, de hamarosan megnyílik az új iskola és az uszoda is. Az M7, M0, M1 autópálya néhány perc alatt elérhető, az autópálya feljáró mellett található Interspar, kávézó, bank, posta, drogéria, gyógyszertár, közösségi ház stb.

További információval és megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 249.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

monika.gulyas@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 936 2785