Eladó Érd Parkvárosi részén, egy TERMÉSZETKÖZELI 3 és fél szobás, HANGULATOS családi ház.

Az ingatlan egy KIS FORGALMÚ, aszfaltozott utcában található, közel a törökbálinti természetvédelmi területhez.

A 675 m2-es telken a tulajdonos a meglévő fák megtartásával biztosította a ház intimitását. A szépen gondozott PARKOSÍTOTT KERT, a telek meredekségéből adódóan teraszos kialakítású.

A 129 m2-es EGYEDI TERVEZÉSŰ családi ház első felében egy térben kaptak helyet a közösségi funkciók. A TÁGAS nappali, amely tökéletes a közös időtöltéshez, valamint konyha étkezővel. Az étkezőből nyílik a FEDETT TERASZ, ahol akár esős napokon is élvezhetjük a PANORÁMÁT és a friss levegőt.

A bejárattól balra, a ház hátsó felében került kialakításra a PRIVÁT RÉSZ, ahol a saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező fő hálószoba mellett, dolgozó szoba, valamint további hálószoba található, zuhanyzóval és WC-vel. A hátsó beépített terasz a főhálóval és a dolgozóval közös, amelyet a tulajdonos TÉLIKERTKÉNT használ jelenleg.

A ház téglából épült 2010-ben, monolit vasbeton födémmel, fa tetőszerkezettel és cserép fedéssel. A tetőn 15 cm-es, a házon pedig 10 cm-es szigeteléssel. A nyílászárók műanyagból készültek.

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, a közösségi térben padlófűtés kiegészítéssel. A gépészet a háztartási helyiségben kapott helyet.

Ezen kívül rendelkezésre áll egy KANDALLÓ is nappaliban, amely a kellemes hangulat mellett megfelelő hőmérsékletet biztosít a hideg téli napokon.

Parkolni a telken belül, az elektromos kapurendszerrel működő 2 állásos fedett beállóban lehet.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, Parkváros nyugodt környékén található, igazán jó szomszédokkal. Budapest 20 perc alatt, de az M7 közelsége miatt Velence 30 perc, vagy a Balaton 1 órán belül elérhető.

Remek infrastruktúra. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelők, buszmegálló.

Ha fontos Ön és családja számára a nyugodt és természetközeli környezet, akkor ez az ingatlan kiváló választás.

Ha további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal a második telefonszámon.

Az irodánk számos szolgáltatást nyújt, beleértve az ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint az ügyvédi háttér biztosítását. Továbbá, igény esetén műszaki ellenőr partnerünk felméri az ingatlan műszaki állapotát. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. 

Ár: 118.500.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886