Érdligeten a Stop Shop és a vasútállomás közelében, csendes utcában eladó egy NAGYON HANGULATOS, Nappali+ 4 hálószobás, 2 fürdőszobás mediterrán családi ház.

Az ingatlan 2003-ban épült, műszakilag tökéletes állapotban van, vidékre költözés miatt eladó. A ház 157 m2, a nappaliból megközelíthető fedett terasz kb 23 m2, a dupla garázs 36 m2. A telek intim, D-NY-i tájolású, parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, 766 m2 és 2 utcára nyílik. A telken külső tároló, valamint fúrt kút is található.

A ház földszintjén nappali-konyha-étkező, spájz, fürdőszoba, dolgozó szoba, valamint lépcső alatt kialakított gépészet és háztartási helyiség lett kialakítva, az emeleten további 3 hálószoba és egy fürdőszoba.

Az INGATLANT LEGINKÁBB AZ OTTHONOS, MELEG HANGULAT JELLEMZI, VALAMINT A TÁGAS SZOBÁK, NAGY TERASZ ÉS INTIMITÁST BIZTOSÍTÓ GYÖNYÖRŰ KERT.

Néhány műszaki adat:
30-as téglából épült 8 cm dryvit hőszigeteléssel. 2 rétegű fa nyílászárók, melyek tavaly az összes fa elemmel együtt újra lett festve. A nyílászárókon lévő alumínium redőny egy része motoros működésű. Klíma és riasztórendszer van. A fűtést gázcirkó biztosítja radiátor fűtéssel.

AJÁNLOM A HÁZAT MINDAZOKNAK, AKIK SZERETIK A MEDITERRÁN HANGULATOT ÉS EGY JÓL MEGÉPÍTETT KERTES HÁZRA VÁGYNAK, KÖZEL BUDAPESTHEZ, JÓ KÖRNYÉKEN, KITŰNŐ KÖZLEKEDÉSSEL.

NÉZZE MEG AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT ÉS hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant.

Ár: 115.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035