ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN ESTEPONA VÁROSÁBAN!

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS A COSTA DEL SOLON.

Az EL RESIDENCIA 60 db 2, 3 és 4 hálószobás, kivételes otthonból áll.

Ez a tiszta, organikus vonalvezetésű, a természeti környezetbe tökéletesen illeszkedő lakókomplexum olyan közösségi terekkel rendelkezik, ahol minden apró részletre odafigyeltek. Élvezheti a 3 szabadtéri úszómedencét, a 2 kispályás teniszpályát, a SPA-részleget, az edzőtermet, az öltözőket, de még egy coworking területet és egy közös konyhát is.

Mivel számunkra kiemelten fontos a családok nyugalma, integrált biztonsági rendszerrel és videó megfigyelő kamerák telepítésével, valamint rendszám felismerő rendszerrel rendelkezik a komplexum.

Minden otthon tágas és világos, nyitott terekkel és nagy ablakokkal, amelyek maximalizálják a természetes fényt, és a legtöbbet hozzák ki a tengerre és a hegyekre nyíló fantasztikus kilátásból. A nyílászárók és a nagyméretű ablakok hőszigetelése a legújabb generációs hideg-meleg klímarendszerrel, valamint a padlófűtéssel együtt hozzájárul az otthonok komfortérzetének növeléséhez és energiafelhasználásuk csökkentéséhez. Ezen kívül minden lakáshoz tartozik parkolóhely és tároló.

A Costa del Sol New Golden Mile szívében található, egy csendes és magas fekvésű területen a környező telkekhez képest, páratlan kilátást nyújta az itt lakóknak. Perceken belül elérheti a strandot vagy a környező kereskedelmi területeket, ahol szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók, éttermek és még sok más szolgáltatás megtalálható.

A New Golden Mile egy 7 kilométer hosszú sugárút Estepona és Puerto Banús (Marbella) között, és a Costa del Sol egyik legexkluzívabb területe. Arany Háromszög néven ismert, amely Marbella, Estepona és Benahavís városait foglalja magában.

 Amennyiben Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni és felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni a projektekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Ár: 350.000 Euro-tól