ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN 

Ez a projekt egy kiváltságos komplexum Estepona és Marbella között félúton, melynek magas fekvése lehetővé teszi, hogy egyedülálló kilátásban gyönyörködjön a Földközi-tenger horizontján.

A projekt új szakaszában 88 exkluzív otthon található, amelyeket kifejezetten a mediterrán életmód élvezésére terveztek. A déli tájolás, a nagy üvegezett felület és a tágas teraszok biztosítják a napfény optimális kihasználását.

A beltérben az elosztás praktikus. Egyrészt a társasági élet, másrészt a legintimebb helyiségek magánéletének megőrzésére irányul a figyelem. A konyhát, nappalit és étkezőt tartalmazó egyterű terület összefüggő terasz formájában nyúlik ki a szabadba. A nagy felületnek és az üvegkorlátnak köszönhetően verhetetlen kilátás nyílik a természeti környezetre.

A központban található a nagy úszómedence, találkozási és pihenési pontként. Emellett a tornaterem, a gyógyfürdő és a többcélú közösségi terem. 

Mindegyik lakáshoz tartozik parkolóhely és tároló is.
A helyszín minőségét a Costa del Sol főútjainak közvetlen elérése teszi teljessé.
Mindössze 10 perc alatt élvezheti a tekintélyes golfpályákat, az egzotikus és látványos Selwo Parkot, élőzenés tengerparti klubokat, Michelin-csillagos éttermeket és nagy bevásárlónegyedeket, valamint magánklinikákat.
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni, keressen minket elérhetőségeinken. 
 
Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni. 
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
 

Ár: 328.000 Euro-tól