EXKLUZÍV AJÁNLAT DÉL SPANYOLORSZÁGBÓL, MALAGA MEGYE, ESTEPONA.

GYÖNYÖRŰ LAKÁSOK MALAGA ÉS MARBELLA KÖZELÉBEN.

Ebben az újépítésű lakó komplexumban a fejlesztő arra törekedett, hogy Ön úgy érezze, hogy mindig nyaral. Élvezze a mediterrán életérzést, ott ahol lakik. A lakások 1, 2, 3 és 4 hálószobásak, garázzsal és tároló helyiséggel, ami benne van az árban.

A fejlesztés exkluzív parkosított közösségi terekkel rendelkezik, két úszómedencével, egy tornateremmel és szaunával, egy coworking helyiség, hogy az irodája minden eddiginél közelebb legyen, valamint egy társasági klubbal, ahol élvezheti a családja és barátai társaságát.

A kortárs European Open Spaces koncepciót követve az összes otthont úgy tervezték meg, hogy a nappali és a nyitott terű konyha közötti tér gördülékeny legyen, közvetlen kijárattal a teraszra, ahol a kilátás és a fény elképesztő hatással lesz közérzetünkre. A kilátás egy élmény, a mediterrán életérzés és tengeri levegő csodálatosan feltölt minket.

A komplexum Estepona városközpontjában mindössze néhány percre található a sétánytól és a strandtól.

Ez a kiváltságos elhelyezkedés azt jelenti, hogy zavartalan kilátásban gyönyörködhet a tengerre, a hegyekre és a városközpontra, közel minden olyan szolgáltatáshoz, amelyre szüksége lehet, mint például oktatási, egészségügyi, sport- és kereskedelmi központok.

Amennyiben Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni és felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni a projektekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Ár: 213.000 Euro-tól