VÁSÁROLJON INGATLANT SPANYOLORSZÁG DÉLI RÉSZÉN MALAGA MEGYÉBEN.

ÁLLANDÓ NAPSÜTÉS, TENGER, ÉRTÉKÁLLÓ LAKÁSOK HA BEFEKTETÉSNEK VÁSÁROL, EGÉSZ ÉVBEN KIADVA.

 

A B. Homes kiváltságos helyen, Arroyo Enmedio területén található, mindössze néhány percre a strandtól, csendes, félig városi környezetben. Ez a növekvő terület a szolgáltatások széles skálájával tűnik ki: nemzetközi iskolák, bevásárlóközpontok, egy nemrégiben megnyílt kórház, valamint bőséges sportterületek és parkok.

5 perces sétával eljuthat Arroyo Vaquero híres strandjához, amely több mint 2,5 kilométeren húzódik. 20 kilométeres körzetben 30 golfpálya található, ahol nagyszerű sportolási időket tölthet családjával vagy barátaival. Közvetlenül a komplexum mellett található a környék két legjobb golfpályája: Azata Golf és Valle Romano.

Estepona központja 5 perces autóútra található, és magas szintű kulturális, szabadidős és gasztronómiai lehetőségeket, valamint számtalan vízi sportolási lehetőséget kínál.

A rezidencia egy modern és funkcionális zárt lakópark, ideális lakhatásra. A fejlesztés 41 db 1, 2 és 3 szobás otthonból áll, melyek két alacsony épületben vannak elosztva: földszinten, első és második emeleten. Az egyik épületrészben a tetőtér is be lett építve. Minden lakás délkeleti fekvésű, napos, világos.

A komplexum parkosított kertekkel, a fejlesztésen belül egy közös szabadtéri úszómedencével és tornateremmel, valamint egy többfunkciós helyiséggel rendelkezik, amelynek használatáról a leendő lakók döntenek.

Az otthonok délkeleti tájolása lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a természetes fény előnyeit, és élvezzék a Földközi-tenger partjának lenyűgöző tengeri környezetét. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség szem előtt tartásával kialakított és megtervezett közösségi terek számos vonzó szolgáltatást és első osztályú kényelmi szolgáltatást kínálnak.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni, keressen minket elérhetőségeinken.

 

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

 

Ár: 199.000 Euro-tól