CSODÁS OTTHONOK ESTEPONÁBAN SPANYOLORSZÁG DÉLI RÉSZÉN.

“Kertek a tenger mellett” – ez a Mãla Kai jelentése hawaii nyelven. Ez a név tökéletesen meghatározza az Esteponában (Malaga) található új lakások és penthouse lakások nevét. A teraszok tágassága, a közösségi területek, a medencékkel és kertekkel, valamint a Földközi-tengerre nyíló kilátás lesz a jellemzője ennek az exkluzív lakóparknak a gyönyörű Costa del Solon, minden lakója örömére.

A Mãla Kai egy nagyon exkluzív lakóövezet, mindössze 70 ingatlannal (1, 2 és 3 hálószobás) ebben az új fejlesztésben, amely a tengerparton található, Marbella és Malaga kozmopolita városai közelében.

Választhat a földszintes, kerttel rendelkező lakások, a nagy teraszokkal rendelkező lakások és a szoláriummal és tengerre néző, látványos penthouse lakások közül.  A legtöbb ingatlanból gyönyörű kilátás nyílik a Földközi-tengerre, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is a legteljesebb mértékben élvezni fogja új otthonát a Mãla Kai Resortban!

A Mãla Kai egy nagyon különleges üdülőhely, amely felülmúlja az Ön elvárásait. Az eltérő építészet mellett az otthonok minősége és luxus részletei is meglepőek.

A világosság, a tágasság, a kényelemre alkalmazott technológia és a Földközi-tenger közelsége minden álmát valóra váltja. A Mãla Kai Resort ingatlanaihoz teljesen felszerelt konyha tartozik elektromos készülékekkel és padlófűtéssel a fő fürdőszobában, garázshelyiséggel és egy nagy tárolóhelyiséggel. Ezenkívül a legjobb hő- és hangszigetelő rendszereket is figyelembe vettük, hogy otthona a béke paradicsoma legyen.

A közösségi területek, amelyeket az egész család számára a szabadidő eltöltésére és szórakozásra terveztek, úszómedencével, edzőteremmel, chill out területtel… és zöldterületekkel, nem hagyják Önt közömbösen.

Nagyméretű úszómedence túláradó kialakítással és napozóágyakkal.

Edzőterem, Chill out terület, Gourmet szoba és coworking tér, Jógaterület, Pihenő- és olvasóhelyiség, Intelligens postaládák, stb…

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Ár: 259.500 Euro-tól