CSODÁS OTTHONOK ESTEPONÁBAN SPANYOLORSZÁG DÉLI RÉSZÉN.

Estepona új építésű részén található otthonok, verhetetlen elhelyezkedéssel és kilátással.

A lakópark kivételes elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy az olyan turisztikai helyeket, mint például Marbella és Puerto Banús, golfpályák, bevásárlóközpontok, kevesebb mint 20 perc alatt megközelítse és élvezzen mindent a Costa del Sol életmódjából.

A lakókomplexumban összesen 84 db 1, 2, 3 és 4 hálószobás ingatlan található 3 különböző lakóövezetben, egy összevont területen, mindössze néhány percre a strandtól, a városközponttól és az Estepona kikötőtől. A Mesas Homes II-ben megtalálja a tökéletes otthont a tökéletes helyen.

Az ingatlanok különböző tájolása lehetővé teszi, hogy az Ön ízlésének és igényeinek leginkább megfelelőek közül válasszon, és minden egység úgy van kialakítva, hogy a legtöbbet hozza ki a tágas teraszok és nappalik természetes fényéből. Ezenkívül minden lakóterülethez kellemes közösségi terek tartoznak kertekkel és egy közös úszómedencével, ahol családjával együtt szórakozhat. A nagy telek esetében egy komplett tornaterem is beépítésre kerül a család legsportosabb tagjainak használatára, szórakozására.

Tágas és jól megvilágított szobák nappalival és étkezővel, amelyek tágas teraszokhoz kapcsolódnak. Egyterű, áttetsző konyhák, teljesen felszerelt alacsony fogyasztású gépekkel, mindez a fenntarthatóság, a praktikum és a kényelem kritériumainak megfelelően.

Ahhoz, hogy új otthona a sajátja legyen, többféle szempontot is személyre szabhat, többek között a következőket:

– 3 konyhabútor közül választhat

– 2 lehetőség közül választhat az otthoni és konyhai padlóburkolathoz

– 3 festési lehetőség közül választhat

– 2 lehetőség közül választhat a fürdőszoba burkolásához
– kád esetleges cseréje zuhanytálcára (nem fordítva)

A fejlesztő által felajánlottak közül kiválasztott személyre szabási lehetőségeket a Projektmenedzsment által a munka előrehaladásának mértékétől függően meghatározott határidő előtt közölni kell. Ha ez az időpont a kiválasztott opciók közlése nélkül eltelt, az otthon a standard modell szerint kerül kivitelezésre.

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Ár: 162.000 Euro-tól