KÜLÖNLEGES 3IN1 BEFEKTETÉSI lehetőség az AGGLOMERÁCIÓBAN

Igazi kuriózum ETYEKEN – Étterem, állatsimogató és vendégház

Ajánlom figyelmébe ezt a kivételes üzleti lehetőséget az ETYEKI PIKNIK rendezvénysorozatnak évek óta helyszínt adó GASZTROSÉTÁNYON, a Rókusfalvy Pince szomszédságában.

A 3500 m2-es területen a jelenlegi tulajdonosok, évek óta NYERESÉGESEN MŰKÖDŐ családi vállalkozás keretében egy LÁTVÁNYKONYHÁS ÉTTERMET -ahol saját termesztésű gyümölcsökből készült szörpöket, lekvárokat, illetve saját tartású állatokból készült, házias, parasztos ételeket kínálnak vendégeinek-, ÁLLATISMERKEDŐT és egy kis VENDÉGHÁZAT álmodtak meg.

Az étterembe belépve a táj szemet gyönyörködtető látványa fogadja a betérő vendéget. A világos, nyitott tetőterű, szellős vendégtérben egyszerre 40 fő vendégül látására van lehetőség. A konyhai szekció nincs leválasztva, így a vendégek közelről láthatják az általuk kiválasztott étel elkészítését.

 A SZÉPEN GONDOZOTT, PAKOSÍTOTT KERTBEN alakították ki a nagyméretű karámokat, ahol elég hely biztosított az állatok számára. A kertben végig vezető kacskaringós úton végig sétálva találkozhatunk a baromfiudvar szárnyasaival, csüngőhasú kismalacokkal, póni lovakkal, szamarakkal, lámákkal, valamint nem utolsó sorban Kázmérral a kecskével, aki egy kis ház tetején állva figyeli az érdeklődőket.

A kertben több helyen kis elszeparált beugrók találhatók, amelyek tökéletesek egy jó bor melletti beszélgetésekre.

A kert mérete -anélkül, hogy zsúfoltnak éreznénk- lehetővé tette továbbá, egy RENDEZVÉNYSÁTOR felállítását. Ez a fedett, de szellős rész kiválóan alkalmas akár 80 fős családi vagy céges rendezvények megtartására.

A telek a sétánytól távolabb eső részén található a 2021-ben épült 8 fő elszállásolására alkalmas vendégház. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik a KÉT HÁLÓSZOBA, valamint a fürdőszobába épített zuhanyzóval és WC-vel. A vendégházhoz tartozó fedett teraszon nagy fa asztal és karosszékek biztosítja a beszélgető, étkező vendégek kényelmét. Itt kapott helyet a jakuzzi, amely teljessé teszi kikapcsolódást és a feltöltődést. 

A vendégházhoz tartozó szintén gondosan karbantartott kert kellemes és tágas teret biztosít szabadtéri tevékenységekhez. Az udvaron GRILLEZŐ, BOGRÁCSOZÓ található, a tűzrakó hely mellett pedig sörpadok és asztalok teszik kényelmesebbé a sütögetést. Parkolás a ház udvarán ingyenes.

Az étterem és vendégház ÉRVÉNYES MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL rendelkezik.

A 2000-ben épült lakóházba belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra egy kamra, balra pedig kis fedett terasz található. Egyenesen tovább haladva a fényárban úszó nappaliba érkezünk, majd a nagy méretű étkezős konyhába. Innen nyílik egy zuhanyzós fürdő WC-vel, egy hálószoba, valamint még egy kamra, amelyen keresztül haladva kijuthatunk a kertbe vagy lemehetünk BOROSPINCE, amely szinte kötelező tartozéka az itteni ingatlanoknak.

A tetőtérben került kialakításra a gyerekek birodalma. A lépcsőről a nagyméretű nappaliba érkezünk, amely tökéletes a közös időtöltéshez. Ebből a helyiségből nyílnak a kisebb méretű hálószobák, valamint egy sarokkádas fürdőszoba.

A lakóház szigetelt, B30-as téglából épült. Az étterem és a vendégház könnyűszerkezetes technológiával épült. A lakóházban szintenként nagyméretű cserépkályha, az étteremben sparhelt, a vendégházban pedig hűtő-fűtő klíma biztosítja megfelelő hőmérsékletet. Víz, villany (3*32 ipari áram) bevezetve. A csatorna telken belül, de egyelőre nem lett bekötve.

A lokáció, valamint a jelenlegi és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően mindenképpen JÓ BEFEKTETÉS az ingatlan megvásárlása, akár másfajta elképzelés megvalósítása mellett is.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes lakossági és üzleti banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ár: 288.800.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886