CSODÁS LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI RÉSZÉN MALAGÁN A COSTA DEL SOLON.

Előértékesítésben lefoglalható exkluzív lakások Malaga megyik egyik tengerparti gyöngyszemén Fuengirolában.

Itt az otthon szó értelmet nyer. A lakókomplexum tágas 1, 2 és 3 hálószobás lakásokból és lenyűgöző 3 hálószobás penthouse-okból áll. A Costa del Sol egész évben csodálatos éghajlattal rendelkezik, és a Jardines de las Lagunasban szeretnénk a legtöbbet kihozni ebből. A projekt látványos teraszokkal épül, és minden lakáshoz tartozik garázs és tároló.

A lakónegyed térfigyelő kamerkkal rendelkezik, abszolút biztonságot és nyugalmat kínál minden ott lakónak. 
Amellett, hogy az összes szolgáltatás és kényelem sétatávolságra megtalálható, csodálatos közösségi terekkel is rendelkezik, medencével és kertekkel, ahol az egész család élvezheti a szabidejét.
A kicsik a játszótéren szórakozhatnak, míg Ön a szaunában vagy a tornateremben tölti idejét.

A fejlesztés a Costa del Sol kiváltságos területén található. Kevesebb, mint 5 percre a tengerpart legjobb bevásárlóközpontjaitól, sokféle golfpálya közelében, 2 km-re a strandtól és a közlekedési szolgáltatások gyakorlatilag a küszöbön vannak.

Amennyiben Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni és felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni a projektekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Ár: 197.000 Euro-tól