Ez egy lakóépület Fuengirolában (Malaga), a Costa del Sol egyik leginkább feltörekvő területén. Magasabb elrendezésének köszönhetően ez a 36 lakásos projekt lenyűgöző panorámás kilátást nyújt a Földközi-tengerre.
 
Mediterrán éghajlat, egész évben napsütés. Miért ne venne itt egy lakást, repülővel hamarabb érkezik meg, minthogy nyáron Budapestről leérjen a Balatonra, ráadásul a lakásárak semmivel nem drágábbak, mint Magyarországon.
 
A dizájn egy hajókilátást szimulál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Földközi-tengerre, beleolvadva a terepbe, beleolvadva a helyi anyagok felhasználásába, a természetes fa, a víz, mint a lakóterületek állandó eleme és a nemes anyagok, amelyek kiemelik az építészetet.

Ez a lakókomplexum 36 lakásból áll, 2, 3 és 4 hálószobával. Minden lakás nappali-étkezője nyitott és világos terek kényelmét nyújtja. Ez a funkcionális kialakítás rengeteg fényt biztosít a szobákba.
Az otthonok tágas teraszokat kínálnak, innen szemlélheti a Földközi-tenger hatalmasságát napkeltétől napnyugtáig. 
 
A mediterrán életstílus jellemzője a testről és a lélekről való gondoskodás, ezért a lakóterületek a wellness és a közösségi terek felé bővülnek. A lakóparkban napozóterasz, felnőtt- és gyermekmedence, kerthelyiségek és pihenőhelyek találhatóak. A helyiségeket egy közös társalgó egészíti ki a szabadidős találkozókra.
 
Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni. 
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 
 

Ár: 360.000 Euro-tól