Herceghalmon eladó egy 200 M2 IKERHÁZ, NAPPALI + 5 HÁLÓSZOBÁVAL, 585 m2 PARKOSÍTOTT telekkel.

A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPZI A BEÉPÍTETT BÚTORZAT ÉS A KERTBEN TALÁLHATÓ TÁRGYAK.

KITŰNŐ LEHETŐSÉG KIKÖLTÖZŐ CSALÁDOKNAK.

KIEMELKEDŐ ADOTTSÁGAI KÖZÉ TARTOZIK A HÁZNAK A TÖBBFÉLE FŰTÉSI LEHETŐSÉG, VALAMINT A NAGY TELEK, PRAKTIKUS ELRENDEZÉS.

A ház nettó 200 m2, nappali+ 5 hálószobás. A földszinten található a nappali étkezővel, 3 hálószoba, konyha, spájz, gépészeti helyiség, fürdőszoba WC-vel, mosókonyha, külön WC, 18 m2 terasz. Az emeleten pedig van 2 hálószoba, egy dolgozószoba VAGY GARDRÓB, fürdőszoba WC-vel és egy hatalmas KÖZÖSSÉGI TÉR vagy második nappali.

A telek 585 m2 PARKOSÍTOTT (gyümölcsfák, bokrok, virágok). Található rajta egy 30 m2 faház, amit fa tárolására használnak, külön van egy bicikli tároló és mellette egy grillezésre alkalmas fedett rész. Az udvar sarkában egy 16 m2 kerti medencét helyeztek el.

Az ingatlan előtti fúrt kút szűrőberendezéssel, vízlágyítóval van ellátva, fürdésre, mosásra és növények locsolására használható. A két ikerház közé építettek egy saját kerti tárolót a növények és a kertészeti kellékek tárolására.

Műszaki leírás:

Az ingatlan 2007-ben épült, 30as Porotherm NF téglából, 6 cm dryvit hőszigeteléssel. A lábazatra 3 cm hőszigetelés került műgyantás bevonattal.
A nyílászárók 2 rétegű, hőszigetelt fa nyílászárók szúnyoghálóval. A fűtésre több alternatíva alkalmazható: gázcirkó radiátoros hőleadókkal, padlófűtés, vízteres kandalló, amely az egész házat felfűti, illetve egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.

Budapest autóval 20 perc, az 1-es út és az M1 néhány percre vannak. A vonatállomás gyalog 5 perc.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal.

Ár: 113.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

kristof.maris@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 682 1816