ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN, MALAGA VÁROSÁBAN!

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS A COSTA DEL SOLON.

A Guadalmina folyó szélén, Malaga nyüzsgő városának központjában, a Costa del Solon található ez az igazán egyedi projekt, kilátással az egész városra és a történelmi központra.

A központi lakó komplexum kétségtelenül a minőség és az egyedi életstílus szinonimája lesz.

A 252 lakásos, 1-4 hálószobás komplexumban olyan közösségi terek találhatók, mint a co-working rész, a mosodai szolgáltatás, a tetőtéri medence bárral és a mozi. A 30. emeletről panorámás kilátás teszi egyedülállóvá a Costa del Sol-i projektet.

A projekt a Guadalmedina Terv új várostervezési megközelítésének főszereplője. Egy ambiciózus projekt, amelynek célja, hogy a Guadalmedina folyó melletti létesítmények, szolgáltatások és városrészek összekötő tengelyévé váljon, zöldökológiai folyosóvá alakulva, amely új természeti értékeket és kiváltságos tereket vezet be Malaga központjába.

Jellemzők:

Újonnan kialakított környezet
Stúdió lakások 1, 2, 3 és 4 hálószobával
Teljesen felszerelt konyha
Videó kaputelefon
Smart Home
Úszómedence
Mosoda
Co-working szoba
Moziterem
Nagy zöldterületek, gyalogos területek és kerékpárutak a környéken
Bevásárló területek

Amennyiben Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni és felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni a projektekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Ár: 350.000 Euro-tól