ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN. 

A Calaburra világítótorony és a Chaparral között, Mijasban kínálunk eladásra természetközeli lakásokat, mindössze 700 méterre a Földközi-tengertől, a Sierra de Mijas lábánál.

Az újépítésű lakópark közvetlen összeköttetésben van Malagával és a főbb városaival a Costa del Solon.

A 140 darab 2 és 3 szobás otthonokból csodálatos panoráma nyílik a tengerre és a hegyekre, mindezt optimális fény- és napsütési feltételek mellett, a gondos tájolásnak és nyitott elrendezésnek köszönhetően.

Nyissa ki a nagy üvegajtókat és hagyja, hogy a Costa del Sol fantasztikus klímája otthona részévé váljon.

Kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző helyiségek elosztására, hogy Ön a legtöbbet élvezhesse.

a szociális területeken anélkül, hogy feladnánk a magánéletet.

A konyha a nappaliba lett integrálva és a teraszok is a lakás közvetlen részei. Lépjen ki rá és pihenjen, hagyja, hogy tekintete elvesszen a mediterrán tájban.

Minden részletében megtalálja a dizájnhoz illő minőséget, mind a felhasznált anyagokban, mind a kidolgozásban és a műszaki specifikációkban.

A komplexum 2 szabadtéri medencével rendelkezik, amelyek közül az egyik tengerparti kivitelű, és gyönyörű kert veszi körül.

A növényzet kulcsszerepet játszik egy olyan környezet kialakításában, amelyben az Ipanema építészeti tervezése virágozhat.

Hasonlóképpen, a komplexum látványa olyan fémjel, amely megadja az élet alaphangját.

Az Ipanema tematikus ösvényei gyönyörű zöld területeken vezetnek át olyan létesítményekhez, mint a professzionális edzőterem (teljesen felszerelt) és egy privát gyógyfürdő fedett fűtött medencével, szaunával, gőzfürdővel, valamint férfi és női öltözőkkel.

Az otthoni kényelem és a magánélet tökéletes kombinációja a magas színvonalú üdülőhely szolgáltatásaival együtt.

Domborművének és bővítésének köszönhetően egy nagy kertet alakítottunk ki, amelyben az épületek nem fedik egymást. Így a különböző épületeket dél felé tudtuk igazítani, hogy a legjobb fényviszonyokat és verhetetlen perspektívát kapjunk a strandra és a Calanova golfpályára.

Ha úgy dönt, hogy kimegy, és élvezi a várost, óriási szabadidős kínálatában részesül, valamint a közelben megtalálja a legjobb kávézókat és éttermeket.

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Ár: 380.000 Euro-tól