ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN. 

A WG La Cala Golf Residences Mijasban van, lenyűgöző kilátást nyújt a csillogó, mediterrán tengerre és a környező vidékre.
A villák pár percre vannak autóval La Cala de Mijas tengerparti üdülővárosától. Ez a partszakasz a Costa del Sol legszebb strandjaival büszkélkedhet, valamint divatos strandklubokkal és tradicionális éttermekkel. La Cala de Mijas számos szolgáltatással büszkélkedhet, beleértve a szupermarketeket, a hatalmas heti piacot, a sportlétesítményeket és egy gyönyörű, 6 km-es tengerparti sétányt, amely Cabopino gyönyörű kikötőjéhez vezet.

Nem minden ház egyforma. A 2 vagy 3 hálószobás otthonok kortárs megjelenéssel rendelkeznek, miközben természetes és organikus dizájn elemeket tartalmaznak. A fa, valamint az öregített, újrahasznosított acél és a kő egyfajta melegséget és természetes textúrát adnak, amelyek a letisztult, modern dizájnnal kombinálva csábító kontrasztot alkotnak.

A belül tágas, nyitott elrendezű, hatalmas nyílászárókkal beépített, nagy teraszos villák teljesen felszerelt Dica konyhát kaptak, amely csúcskategóriás Siemens készülékekkel van felszerelve. A reggelizőbárral ellátott konyhasziget ideális alkalmi étkezésekhez, míg az étkezőben nagyobb  családi vagy baráti összejöveteleket is kényelmesen tud tartani.
A hálószobák nem kevésbé fényűzőek, a master lakosztályok wellness-szerű, saját fürdőszobával, öltözősarokkal és lenyűgöző, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal büszkélkedhetnek, amelyek a privát teraszokra nyílnak.

A lakók igénybe vehetik a wellness központot, a teljesen felszerelt edzőtermet, a gyógyfürdőt és a szaunát is.

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Ár: 475.000 Euro-tól