ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN. 

Az Alya Mijas egy új, kortárs ikerházakból álló fejlesztés a Riviera del Solon, Mijasban, kilátással a Földközi-tengerre.
A 3 és 4 hálószobás házak egyenként 120 m2 -145 m2 beépített területtel rendelkeznek, 2 szintre elosztva, kerttel és a saját medence lehetőségével együtt. Mindegyik otthont a minőség és a kényelem szem előtt tartásával tervezték, és a kültér ideális a Costa del Sol csodálatos éghajlatának élvezetéhez.

Az Alya Mijas egy, 3 és 4 hálószobás, 48 ikerházból álló, két gépkocsi számára parkolóval rendelkező új fejlesztés Mijasban, Malagában. Minden ingatlan kétszintes elrendezésű és saját kerttel rendelkezik, ahol élvezheti a jó klímát és a golfpályák környezetét és a tengeri panorámát. Ez egy exkluzív zárt közösség, amely garantálja a biztonságot és a magánéletet, mindössze 2.5km re a tengerparttól.

A fejlesztés tágas közösségi területeket biztosít sóoldatos klóros úszómedencével, edzőteremmel, coworking-teremmel és kerti területekkel.

Minden egyes otthont úgy terveztek, hogy maximális minőséget és kényelmet nyújtson, különös figyelemmel tervezték, és az otthonokat aerotermikus légkondicionálóval látták el. Ezenkívül az otthonok nagy teraszokkal rendelkeznek, és a konyha teljesen felszerelt.

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Ár: 389.000 Euro-tól