ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN.  

A Calaburra világítótorony és a Chaparral között, Mijasban kínálunk eladásra természetközeli lakásokat, mindössze 700 méterre a Földközi-tengertől, a Sierra de Mijas lábánál.

Az újépítésű lakópark közvetlen összeköttetésben van Malagával és a főbb városaival a Costa del Solon.

Az 55 db új építésű lakásunk Mijasban 1-3 hálószobával rendelkezik, különböző tájolásúak, 3 épületben elosztva. A teraszokról élvezheti a napfelkeltét és a naplementét egyránt, a Földközi-tengert és a környező fenyveseket.

Több mint 7.000 m2 közösségi térrel rendelkezik a komplexum, kertekkel, úszómedencékkel, wifivel felszerelt többcélú szociális helyiséggel, gourmet térrel, paddle teniszpályával, gyerekrésszel, fitneszteremmel és szabadtéri pihenőkkel, ahol gondoskodhatsz magadról, sétálhatsz, és ÉLVEZHETED AZ ÉLETET. 

A földszinti lakásokhoz is nagy teraszok kapcsolódnak, a penthouse-ok látványosak. Minden otthonhoz tartozik parkoló és tároló, valamint szabadtéri kerékpár parkoló. Zárt közösség, portaszolgálattal.

KÖZÖS ELEMEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK a lakóparkon belül:

– Kertek
– Fitneszterem
– Coworking többcélú szoba wifivel és ínyenc részleggel
– Többfunkciós medence
– Gyermekmedence
– Játszótér
– Függőágyak az úszómedencék körül
– Paddle teniszpálya
 
Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni. 
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
 

Ár: 272.000 Euro-tól