látványtervek

Magánbirtok

A birtokról oldalunkon csak látványtervek szerepelnek, megkeresésre a jelenlegi klasszikus-mediterrán stílusú gyönyörű családi házról biztosítunk fotókat és videót.
A ház állapota nagyon jó, folyamatosan karbantartott. 

A látványtervek megvalósíthatóak, méretarányosak, alakíthatóak saját ízlés szerint. Lakberendezőnk és projekmenedzserünk Balogh Brigitta rendelkezésére áll az áttervezésben és kivitelezésben egyaránt. 

Luxus családi birtok Budapest mellett.

Budapesttől 40 km-re, az M1 autópálya közelében eladó egy minden igényt kielégítő, gyönyörű családi birtok, két fürdőzésre és vízi sportolásra is alkalmas tóval. A nagyobbik tó 34758 m2, partján nádfedeles stéggel, homokos parttal, szökőkúttal és csobogóval, közepén egy szigettel, melyen egy nyaraló épült minden közművel. A kisebb tó 6316 m2, horgászásra alkalmas.

A tájba illeszkedő 1440 nm-es főépület 2 lakószintes, mely 2008-ban készült el.  A 700 nm-es földszinten található a hatalmas impozáns nappali-étkező tér, a konyha, 5 hálószoba, 1 dolgozószoba, 4 fürdő toalettel, gardróbszobák, mozi szoba, közlekedők, kazánház.

Szintén itt kapott helyet a 160 nm-es wellness rész, amelyben 8×5 m-es feszített víztükrű fűtött medence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, Jacuzzi, öltöző, fürdő, toalett található.

A tetőtérben a közösségi tér 188 nm egy mellékhelységgel.

A pinceszinten 9 állásos garázs kapott helyet, valamint 10 felszíni beálló a ház előtt.

Extrák: intelligens otthon, riasztó, kamerarendszer, konyhai lift, automata garázs-és bejárati kapuzat, kandalló, 30 kw-os napelem rendszer, öntözőrendszer, mozi szoba. Az egész házra vonatkozó központi audiovizuális rendszer, professzionális képi és hang megjelenítéssel. Kivetítők a nappaliban, a hálószobában, a tavernában és a medencénél.

További épületek a területen: mezőgazdasági tároló ( 295 nm ), taverna borospincével, terasszal ( 122 nm ), a nagyobbik tó közepén található szigeten lévő nyaraló terasszal, stéggel ( 141 nm ), kapu, és porta épület ( 90 nm ).

A birtok részét képezi még teniszpálya, kézilabda méretű füves focipálya. Az egész területen kialakításra került a belső ivóvíz, csatorna, elektromos hálózat.

Horgászat és lovaglás a birtokon, vadászat a környéken lehetséges.

27.000 nm beépíthetőséggel rendelkezik a terület. A birtok teljes egészében belterület. Ha valaki további beépítésben vagy fejlesztésben gondolkodik, érdemes megtekinteni a magánbirtokot személyesen is.

TV2 Tények

Ár: 6.000.000 Euro

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035