ÉLJEN ÚGY, MINTHA MINDEN NAP NYARALNA!

Eladó Nagykovácsi egyik legszebb utcájában, a Nagyszénás déli hegyoldalán egy LUXUS kivitelezési szintű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, maximálisan ENERGIATAKARÉKOS, PANORÁMÁS, modern villaépület 2023. decemberi átadással.

A 260 m2-es nappali + 5 SZOBÁS, 4 FÜRDŐSZOBÁS villa egy 670 m2-es telken helyezkedik el.

A ház szerkezete 30-as Porotherm Xtherm okos téglából, 10cm-es grafitos hőszigeteléssel épül. A nyílászárók 3 rétegű üveggel, antracit színű fa-alu kialakításúak, mindenhol elektromos alumínium zsaluziával. A tető korcolt törtfehér alumínium fedésű. A házhoz 2 db fedett gépkocsi beálló tartozik ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐVEL, amely kérésre zárt, fűtött garázzsá is alakítható.

A pince szinten egy külön külső bejáratú, de természetesen belülről is megközelíthető LAKRÉSZ épül saját WC-s fürdőszobával, amely igény szerint WELLNESS/TRAINING helyiségnek is kialakítható. Továbbá ezen a szinten található egy NAGY TÁROLÓ és a gépészeti/háztartási helyiség. A földszinten egy 20m2-es déli fekvésű, PANORÁMÁS TERASZ található, melyre a közvetlenül az egylégterű 43 m2 nappali-konyha-étkezőből jutunk ki, továbbá egy vendégszoba/dolgozó és WC-s fürdőszoba került kialakításra itt a földszinten. Az emeleten 3 HÁLÓSZOBA,  további 2 fürdőszoba és egy hosszú GARDRÓB folyosó található padlás tárolóval.

A ház a legkorszerűbb gépészettel van ellátva, 8 kW NAPELEM rendszer SolarEdge inverterrel (szaldós elszámolással), 13 kW HŐSZIVATTYÚS PADLÓ- ÉS MENNYEZETI HŰTÉS/FŰTÉS vagy fan-coil , riasztó, hővisszanyerős szellőző berendezés és okos otthon előkészítés. KÖZEL NULLA ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ ÉPÜLET.

A vételár tartalmazza a kerti szintek kialakítását termőfölddel, valamint 5 M Ft értékben AJÁNDÉK KONYHABÚTORT, szaniter árukat és beltéri világítótesteket, kapcsolókat, konnektorokat. A kertben egy ÁSOTT KÚT is található öntözésre és medence építésére, szauna elhelyezésére is van lehetőség. Belsőépítész megrendelésére komplett tervet készít a villa belső kialakítására a vevő által kívánt stílusban.

A villa generálkivitelezője számos megvalósult helyi, magas színvonalú referenciával rendelkezik, a legkorszerűbb technológiákkal építkezik, kérésére részletes műszaki leírást is tud küldeni.

Egy fárasztó nap után hazatérni maga a felüdülés vagy ha otthonról dolgozik, csodálatos környezetben telhetnek a munkanapjai.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ár: 325.000.000 Ft-tól

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

orsolya.kerekes@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 930 4886