A nap minden pillanata egyedi az Idilia Sonne-nál. Hosszú, napsütéses napok a tenger ízével, izgalmas naplementék.

Egyedülálló és verhetetlen kilátás az álomteraszokról. Szellő, amely gyógyít és megtisztít.

Egy hely, ahol tudod, hogy a nap mindig veled lesz.
 
Mediterrán éghajlat, egész évben napsütés. Miért ne venne itt egy lakást, repülővel hamarabb érkezik meg, minthogy nyáron Budapestről leérjen a Balatonra, ráadásul a lakásárak semmivel nem drágábbak, mint Magyarországon. 

Az ingatlanok a legjobb helyen vannak, közvetlen kapcsolatban Malaga városával, a repülőtérrel és a repülőtérrel összekötő utakkal.
Egy hely, amely tökéletesen kapcsolódik a spanyol földrajz kulcsfontosságú pontjaihoz és a lehető legkényelmesebb külföldi utazási lehetőségekhez.

Összesen 27 déli és délnyugati fekvésű lakás 2 és 3 hálószobával, verhetetlen kilátást nyújtó terasszal, garázzsal és tárolóval az Ön maximális kényelméért.
Ezen kívül új otthonában úszómedence és parkosított területek, gondozott közös helyiségek találhatóak, ahol kikapcsolódhat és pihenhet.
Az otthonok egy része tengerre néző nagy teraszokkal rendelkezik, a nappai és étkező nyitott konyhával, a legfelső emeleten pedig penthouse lakások vannak csodás kilátással, tökéletes mediterrán életérzéssel.
 
Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni. 
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 
 

Ár: 365.000 Euro-tól