Velencétől néhány perce a népszerű és csendes községben, Sukorón VELENCEI TÓRA PANORÁMÁS belterületi 905 m2 telken eladó ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ VENDÉGHÁZZAL.

ENERGIA TUDATOS OTTHON, MODERN FŰTÉSI RENDSZER, NAPELEM, HŐSZIVATTYÚ, VÁRHATÓ REZSI 0 FT.

EGYMÁS MELLETT LÉVŐ 2 DB 905 M2 TELKEN, VAGY 2 EGYFORMA 127 M2 ÖNÁLLÓ HÁZ ÉPÜL, VAGY EGY NAGY DUPLA TELKEN 1 DB ÖNÁLLÓ HÁZ, HA VALAKI NAGYOBB TELKET SZERETNE.

JÓ LEVEGŐ, TERMÉSZETES SZÉPSÉGŰ TÁJ, ÖRÖK PANORÁMA, IGÉNYES KÖRNYEZET.

AZ INGATLAN 2023 NYARÁN KÖLTÖZHETŐ.

A TELEK 905 m2, belterületi összközműves.
Mivel a beépíthetőség 15 %. így az építmény még bővíthető 135 m2-ig, ha valaki kicsit nagyobb házat szeretne.

Szilárd burkolatú úton megközelíthető, csodás panorámás ingatlan. A telek déli tájolású, utcafronti szélessége a teleknek kb 20-22 méter. JOGILAG RENDEZETT INGATLAN.

A családi ház és vendégház összesen 127,6 m2, Nappali + 3 hálószoba, két fürdőszoba, háztartási helyiség, nagy teraszok. A telek bármikor megtekinthető, az építkezés a vevővel történt személyes egyeztetést követően azonnal megkezdődik. Most épülő (jelenleg befejezés előtt álló) referencia ház megtekinthető a hét bármely napján (előre egyeztetve) Törökbálinton.

SUKORÓN bölcsöde és óvoda, termelői piac és posta, gyógyszertár és orvosi rendelők is megtalálhatók. Kiváló infrastruktúra, jó megközelíthetőség. Székesfehérvár M7-es autópályán néhány percen belül van, de Budapest és Balaton is fél órán belül elérhető.

NÉZZE MEG A LINKEN ELÉRHETŐ PANORÁMA KÉPEKET, VIDEÓT, ÉS HÍVJON HA SZERETNÉ MEGTEKINTENI.

Ár: 129.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

adel.kovago@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 555 9035