Szombathely

Bagolyvár

kepdron (19) (Nagy)
kep (27) (Nagy)

Keltse Ön életre ezt a rengeteg lehetőséget magába rejtő épület komplexumot, akár kastélyszállóként, akár luxus egészségügyi központként.

kep (59) (Nagy)
kep (16) (Nagy)
kep (33) (Nagy)

Eladó Szombathely város központi részén az 1851-ben épült BAGOLYVÁR NÉVEN ISMERTTÉ VÁLT 1200 nm-es KASTÉLY, mely egy 5000 nm-es ŐSFÁS, PARKOSÍTOTT telken helyezkedik el. 

Ez a 171 éves Czvitkovicz Károly hadbiztos által építtetett épület 4 szintes, klasszikus, romantikus stílusában egyedülálló műemlék ingatlan a piacon.
Az évtizedek során több tulajdonosváltáson esett át, jelenleg felújításra szorul. Rendkívül jó elhelyezkedésű ingatlan, ősfás, szépen karbantartott kertje egy zöld oázisként illeszkedik a városközpont szívébe.

Új tulajdonosát keressük, aki életre kelti ezt a rengeteg lehetőséget magába rejtő épület komplexumot, akár kastélyszállóként, akár luxus egészségügyi központként, az őt megillető méltó helyére emeli. A kastélyban lévő bútorok igény szerint maradhatnak.

Az alábbi helységeket tartalmazza az épület:
A földszinten találhatóm 10 szoba, 7 fürdőszoba, közlekedő folyosók, illemhelyiségek, raktár és öltözők. Ezek különálló lakrésszé alakíthatóak. Jelenleg ebből 2 bérbe van adva. Az 1. emeletre egy hatalmas falépcső vezet. Itt található a nappali, mely régen a bálterem volt, 8 háló, 5 fürdőszoba, konyha, illemhelyiségek és közlekedők. A nappaliból nyílik a főbejárat felé 3 nagy terasz, melyek a parkra néznek. A második emeleten 3 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, illemhelyiségek és tetőteraszok vannak. A 2. emeletről egy csigalépcsőn jutunk fel a toronyba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A földszintről belső lépcsőházon át jutunk az alagsori pincébe. Régen cselédszobaként funkcionáltak ezek a helyiségek. Jelenleg a falakat, burkolatokat nyílászárókat cserélni, ill. felújítani kell.

Villany és csatorna van, a gáz nincs bevezetve. A fűtés jelenleg villannyal működik.

Részletesebb információt irodánkban tudunk nyújtani, előre egyeztett időpontban.

Ár: 320.000.000 Ft

Amennyiben felkeltette az ingatlan a figyelmét keressen bizalommal!

Irodánk

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály utca 20.

E-mail

valeria.eros@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 415 3883