Eladó Tárnok Újtelepen egy önálló családi ház, GARÁZZSAL és egy MELLÉKÉPÜLET, amely akár VENDÉG HELYISÉGNEK, EGY GENERÁCIÓNAK vagy VÁLLALKOZÁSNAK is kialakítható.

Az ingatlant JÓ ELRENDEZÉS és VILÁGOS TEREK jellemzik.

A ház nettó 180 m2, a főépület földszintjén (72,2 m2) található egy nappali étkezővel, konyha spájzzal, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, gépészeti helyiség, előtér és közlekedő. A házból kijövet egy 18 m2 HANGULATOS, FEDETT terasz fogad. A Garázs 22 m2, egy autó számára KÉNYELMES helyet biztosít. A garázsból , a gépészeti helyiségen keresztül bejutunk a családi házba.
A melléképület 29,5 m2, felújítandó állapotú, 1 hálószobás. (Képeket e-mail-en tudok róla küldeni.)
A tetőtérben (67 m2) van 3 hálószoba, kádas fürdőszoba WC-vel és közlekedő.

A telek 627 m2, PARKOSÍTOTT gyümölcsfákkal, bokrokkal, növényekkel és egy 12 m2 szaletlivel, ami alatt egy kemence is helyett kapott, továbbá hasznosítható kerti grillezésekhez, illetve fa tárolásához. Az udvaron 3-4 gépjármű részre hely biztosított, valamit telken kívül több autó is elfér.


AZ INGATLAN DUPLA REZSICSÖKKENTETT GÁZFOGYASZTÁSI KERETTEL RENDELKEZIK, A LAKÁSNAK MINŐSÜLŐ MELLÉKÉPÜLET MIATT. Mivel így két lakás rendeltetési egység található az ingatlanon, duplázódik az éves, rezsicsökkentett áron igénybevehető gázmennyiség.


Műszaki paraméterek:

Az önálló családi ház 1988-ban épült, míg a melléképület 1990-ben. B30-as téglából épültek, 5 cm hőszigeteléssel, az északi oldalán 8 cm hőszigeteléssel ellátott. A redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt nyílászárók 2 rétegűek, hőszigeteltek és fából vannak, igény szerint felújítandó állapotúak. A bejárati ajtó 1 éve egy 3 rétegezésű ajtóra lett kicserélve. A melléképület bejárati ajtaja szintén műanyagra lett cserélve, a garázsba pedig egy Eurokapu gyártmányú, hőszigetelt garázskapu lett beépítve. A betonfödémnek köszönhetően a garázs és a melléképület tetőtere BEÉPÍTHETŐ.
A fűtésrendszer 2022-ben egy új BOSCH 3000 típusú gázkazánnal lett korszerűsítve, amely a fűtés mellett a használati melegvizet is előállítja. Emellett egy 2013-as gyártmányú fatüzelésű kazán is használható. A hőleadásról 2018-ban felszerelt radiátorok gondoskodnak, a földszinti fürdőszobában pedig törölközőszárítós radiátor található. Az emeleten 2021-ben hűtő-fűtő inverteres klíma lett beszerelve.
A házban 1x20A réz vezetékek vannak.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: 5-10 perc sétatávolságban vasútállomás, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő elérhető.
A környék NYUGODT, CSENDES, FORGALOM MENTES.


Irodánknál bank független hitelügyintéző, ügyvéd és belsőépítész is rendelkezésre áll.


Ha kérdése van vagy megszeretné tekinteni az ingatlant keressen bizalommal.

Ár: 85.000.000 Ft

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

kristof.maris@adlingatlan.hu

Telefon

+36 30 682 1816